torsdag 24. mars 2016

Årets påskeferie


Ungene har ventet i spenning. Årets påskeferie skulle være en overraskelse, og vi klarte å holde det for oss selv til siste slutt. Da vi nærmet oss mål fikk vi tilsendt en hilsen fra selveste Kaptein Sabeltann. Det første hintet. Årets påskeferie skal nemlig feires i Abra Havn i Kristiansand Dyrepark. Spenningen sto i taket i bilen. Mia ville hjem og Teo sitt smil gikk rundt. 

Nå har vi ankommet Abra Havn. Kaptein Sabeltann sitt rike. Her bor vi i en sjørøverkåk og det er duket for en skikkelig sjørøverpåske. Vi har fått utdelt oppgaver, skal på tokt og barna skal selv få lov å være sjørøvere for noen dager. Vi har to veldig fornøyde barn her ;) Det dem ikke vet er at vi blir vekket i morgen tidlig av sjørøvere som innvaderer riket, går rundt i gatene, skyter med kanoner og holder show for oss. Skrekkblandet fryd!

Sjørøverkåken vi bor i er stor og fin, med alt av nødvendigheter tilgjengelig som gjør det lett for en familie på fem å feriere her. Med unntak av været (det bøtter ned), så er alt helt topp. Nå skal vi få på oss regntøyet og utforske området, før det om en liten stund er middagstid i sjørøverbua. Glad påske!

1 kommentar:

Véronique sa...

Jeg kan tenke at Teo ble kjempe glad. Dyreparken er kjempe gøy :) Kos dere!!!!!