søndag 13. mars 2016

Balsam for sjelen

Balsam for sjelen!


Etter en travel uke var det helt fantastisk å avslutte uka med Inspirasjonsdag i Ås. Jeg har savnet slike dager. 300 mennesker var samlet i dag. Vi er i vekst. Etterspørselen etter produktene øker i hurtig tempo, og vi forhandlere har ikke sjans til å dekke Norges behov, så nå trenger vi flere kollegaer. Da er det gøy å komme til en nesten fullsatt kinosal i Ås - alle samlet for å få ny kunnskap, gode tips og ta en del av det fantastiske fellesskapet som er blant mine kollegaer. 

Max var selvsagt med meg. Barn er aldri en hindring når det kommer til denne jobben, og det er jeg takknemlig for, ellers hadde jeg aldri vært her jeg er i dag. Barna mine kommer alltid først i køen, og jeg ville aldri prioritert karriere til fordel for dem. Jeg har derfor brukt barna som en grunn for å lykkes, fremfor en unnskyldning. Det har sørget for en frihet i hverdagen få andre har, der jeg kan prioritere min tid 100%, og til enhver tid legge best mulig til rette for familien min. Å droppe TV og facebooksnoking til fordel for jobb har absolutt vært verdt det ;)

Ny kunnskap, ny inspirasjon, gode tips og råd - lista er så lang over hva vi fikk servert i dag. Dyktige foredragsholdere hadde flydd inn fra UK. Mennesker som deg og meg som har lykkes stort med sin business på bare noen få år. Kan dem, så kan også du. Ingenting kommer gratis, men enkelte ting gir desidert større avkastning. Gjør du jobben i Forever kan du få en frihet du tidligere bare kunne drømme om. En frihet de aller fleste lengter etter - uansett om de tør å innrømme det eller ei. Du lærer også på veien hvor viktig det er å støtte og hjelpe andre. At man kommer ingen vei her i livet ved å tenke egoistisk. Nordmenn flest burde ha mer fokus på det, for det er mange spisse albuer ute og går. I Forever handler nemlig alt om å hjelpe andre mot deres mål. Små som store. Du kommer ingen vei hvis du ikke hjelper teamet ditt først. Det er en businessmodell jeg liker godt. I løpet av min 2,5 år lange karriere har jeg hjulpet x-antall mennesker med deres business, for å være her jeg er nå. Fantastisk, eller hva? Jeg gleder meg til å hjelpe mange mange flere de kommende årene!

I kveld legger jeg meg med et smil om munnen. Sliten, men takknemlig. 

Ingen kommentarer: