fredag 25. mars 2016

Barnas ferie

I dag tidlig klokken halv åtte kom Langemann seilende inn i Abra Havn med Kaptein Sabeltann sin skute. Morgenfuglen vår, Teo, hadde vært oppe i et par timer allerede, men resten av gjengen ble vekket av kanoner og sjørøversang i det fjerne. Da var det bare å få på seg klærne i all hast og løpe ut for å få med seg morgenshowet. Etter det var det frokost, og resten av dagen har gått slag i slag. 

I "kåken" rett fram bor vi

Når man velger en slik ferie vet man at det er barnas ferie. Alt går stort sett på deres premisser og det går i ett fra morgen til kveld. Det er ingen kald øl i solveggen her nei, som jeg ser mange andre nyter i påsken. Sånt er man klar over før man reiser, og gleden barna viser gjennom hele dagen gjør det selvsagt verdt det. Vi gjør jo dette først og fremst for dem, og ikke for vår egen del. Man kan nesten føle et behov for en ferie etter ferien, haha. Jeg tipper det er flere småbarnsforeldre som kan kjenne seg igjen i det ;) Men sant skal sies; det er en opplevelse å være her, og det er en utrolig god følelse å vite at barna får en påske de sent vil glemme.


I dag har vi fått tid til litt av hvert. Sett litt mer av Abra Havn, tilbrakt noen timer i Dyreparken og badet på det nye innendørs badelandet som har åpnet her. Vi avsluttet dagen med middag inne i sjørøverkåken vår og et par rolige timer, før Mia og Teo sovnet rundt halv ni. Helt slått ut begge to. Sjørøverpåske tar på ;) 

Nå skal jeg straks legge meg jeg også. God langfredagskveld ønsker jeg dere alle!

Ingen kommentarer: