søndag 27. mars 2016

Borte bra, hjemme best


Vi har hatt et par kjempefine dager i Kristiansand. Til tross for at vi ikke har noen barn som er superfæn av Kaptein Sabeltann, synes begge det var innmari stas. Til og med Mia, som helst ville snu og kjøre hjem når Kaptein Sabeltann sendte oss en lydmelding like før vi ankom parken. Jeg kan derfor bare forestille meg hva en skikkelig stor fæn ville syntes om en slik ferie :)

Til tross for et par fine feriedager på sørlandet, der barna sto 100% i fokus, var det også godt å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, som man sier. Minstemann har hatt vondt i magen det siste døgnet og er langt ifra tilfreds. Da kan det være litt krevende å være på farten, når alt man egentlig vil er å bysse og trøste. Han har jo vært så fin i magen siden kiropraktortimene, men fortsetter dette får vi bestille en time til. Nå er det nemlig full stopp på magen! Hadde han vært eldre hadde jeg gitt han aloe vera, men det får vente til han begynner med fast føde.

Den siste dagen i Kristiansand tilbrakte vi i Dyreparken, og ikke minst i Kardemomme By. Mia er kjempeopptatt av Kardemomme By, så det var stor stas å få utforske byen i virkeligheten. Vi koste oss med nybakte boller fra Bakeren, og tittet utover byen fra gamle Tobias sitt tårn. Vi var også en tur på besøk hos Kasper, Jesper og Jonathan, men det ble litt for skummelt, så det ble kun en snarvisitt. Alt i alt en topp siste dag i parken, med været på vår side!

I morgen blir det en rolig dag her hjemme, før vi litt senere skal spise årets påskemåltid. Lammelår står på menyen blant annet, og jeg gleder meg stort. Det blir liksom ikke helt påske uten! 

Ingen kommentarer: