lørdag 19. mars 2016

En kveld på IKEA

Nå er vi endelig hjemme igjen etter en hel ettermiddag og kveld på IKEA. Ikke akkurat drømmen av en fredagskveld, men nå er kjøkkenet kjøpt og betalt - og vi har én ting mindre å tenke på. Det går raskt fremover i huset nå, og for hver gang jeg titter innom har vi kommet mange steg videre mot innflytting. De fleste vegger er blitt malt, men det er først når tak og gulv er på plass man ser hvor fint det blir. Igjen; gulv gjør så vanvittig mye med et rom!


Her ser dere et bittelite glimt av kontoret mitt. Vi har valgt å male veggene med fargen kalk, på gulvet har vi grå eik (som går igjen i hele huset) og hvitt paneltak. 

I morgen (eller i dag blir det vel..) begynner flisleggingen på badet. Jeg tror det blir knallfint, men det er vanskeligere enn jeg trodde å visualisere seg det ferdige resultatet. Jeg kjenner jeg får litt sommerfulger i magen når jeg tenker på det. Hva om det ikke blir så bra som vi trodde?! Jeg husker jeg sa det samme om gulvet, mens i går når jeg endelig fikk se det, så falt jeg pladask. Jeg kunne seriøst stått og beundret det resten av dagen. Jeg er glad for at Nicklas sto på sitt, og at vi gikk for grå eik og ikke en mørkere variant som jeg først tittet litt på.

Ellers roper jeg hurra for påskeferie. Vi trenger det nå. Virkelig. En uke sammen alle fem, til å puste ut, ta en liten pause fra oppussingen og få ordentlig tid sammen med forhåpentligvis lave skuldre. Det har jeg savnet. Det er duket for overraskelsestur, og alle gleder seg - inkludert mor og far :)

Ingen kommentarer: