mandag 14. mars 2016

Overraskelse

Jeg kan vel ikke understreke nok hvor mye opplevelser betyr for meg. Det finnes ingen bedre gave. Dette vet Nicklas, og det var også derfor jeg fikk en reise til Paris i bursdagsgave. En FANTASTISK fin gave på alle måter, som jeg vil lagre i minnet mitt for alltid. Opplevelser er det eneste man kan bruke penger på som faktisk gjør deg rikere. Verdt hver eneste krone hver gang. Det er noe vi også ønsker å gi videre til barna våres. Vi vil at de skal bli rike på opplevelser, og vi ønsker at de skal verdsette opplevelser høyere enn materalistiske ting.


Vi har booket en liten overraskelsestur til dem i påskeferien. Barna vet at vi skal på ferie, men de aner ikke hvor vi skal eller hva vi skal gjøre. Det får dem vite når vi kommer fram. Vi gleder oss enormt, for dette er forhåpentligvis noe som vil sette seg fast i minnet deres. Familietid kombinert med nye opplevelser. Det finnes jo ingenting som er bedre :) 


Ukentlig prater barna om reisen vår til Miami og Mexico. De lengter tilbake. Mia kan prate om reisen med stjerner i øynene. Teo skriver ned land han har besøkt, og med tanke på at han bare er syv år gammel har han opplevd mange land. Vi har en felles drøm om å besøke mange mange flere land, og når familiereiser bookes er dette en felles glede innad i familien, der vi teller ned og planlegger sammen. Årets familieferier går til Puerto Banus i Spania i Juni og til Hellas i September. Om få uker reiser også kjæresten til Sør-Afrika, som er en betalt reise vi har kvalifisert oss til via min jobb. Vi gleder oss med han, selvom hele gjengen gjerne skulle ha reist. Av ulike årsaker har jeg valgt å bli hjemme med barna, men Sør-Afrika er en destinasjon vi absolutt skal besøke ved en senere anledning. Alt til sin tid :)


Vel, nå nærmer påsken seg med stormskritt, og det blir vår første tur som en familie på fem. Det er hyggelig å reise bort sammen med andre, men vi setter også turer der det bare er oss veldig høyt. Å kunne kjenne på roen og ikke minst få kvalitetstid sammen er gull verdt :)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Hvor skal dere i påsken? :)

Monica Jensen sa...

Det er en overraskelse ;)