tirsdag 22. mars 2016

Projekt; Oppussing // Del 3

Er det én ting jeg har lært i løpet av oppussingsperioden så langt, så er det at disse handyfolka får til det tilsynelatende umulige. Jeg har gått rundt i huset og småsvettet, mens jeg har tenkt for meg selv; "dette blir aldri bra", men etterhvert som brikkene faller på plass og huset blir bygd opp igjen, ser jeg at det kommer til å bli knallbra. Jeg gleder meg som en unge til å flytte inn!

Vi har to bad i huset. Barnas bad nede som ble pusset opp i 2008. Dette er det eneste rommet vi ikke gjør noe med. Og så har vi ett bad oppe. Dette var egentlig et bittelite bad med et separat toalett. Vi valgte å slå ned veggen for å få et større bad, og nå begynner det endelig å ta form. Jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet, men enn så lenge ser det sånn ut.
På dette badet skal vi ha badekar. Vi er en badeglad familie som bruker badekaret vårt masse, så for oss er det et must med et badekar i det nye huset også. Vi skal også ha vegghengt toalett og dobbelservant. Jeg tror det blir veldig fint til slutt, og jeg gleder meg til å se gulvflisen når den er på plass. 

I går var vi og kjøpte inn siste rest til huset av materialer, så nå ligger flisene til gangen og flisene til vaskerommet klare. Vi hadde egentlig bestemt oss for å drøye med oppussingen av vaskerommet, men så ble vi helt sjøsyke hver gang vi gikk inn der, så nå er jeg veldig glad for at vi tok det nå. Det hadde blitt et irritasjonsmoment i lengden, og måtte jo pusses opp før eller siden uansett. 

Jeg tror det kommer til å gå ganske radig fremover nå, og 19.april blir kjøkkenet levert, som da er det siste som skal fikses i huset. Sånn det ser ut nå så kan vi begynne å flytte inn til skjema; 1.mai. Wææ, jeg gleder meg. Nå må vi bare få solgt leiligheten vår :)

3 kommentarer:

Ragnhild Fjeldvig sa...

Gøy å følge med på oppussingen! Ja, vi må bare få solgt nå så blir det bra :)

Anonym sa...

Er det fliser eller våtromspanel? Blir gøy å følge videre :)

Monica Jensen sa...

Det er fliser :)