onsdag 16. mars 2016

Prosjekt: Oppussing // Del 2

Nå begynner det faktisk å gå fremover i huset, i stedet for bakover. Wohoo! Flere rom er ferdig malt, og jeg gleder meg til nytt tak og gulv er på plass. Spesielt gulvet gjør så mye med et rom synes jeg. I morgen er snekkeren tilbake i huset, og da blir nok rommene ferdig som perler på en snor tenker jeg. Vi har begynt å tegne kjøkkenet, så nå gjenstår en tur inn på IKEA for å bestille det. Det haster litt og burde egentlig blitt gjort i går, men så var det den derre tiden da. Jeg vil ha med mannen, og da blir det brått ikke så lett, siden han jobber hver dag. Uansett, det i hvertfall prioriteres!


Badet skal støpes før helgen og vaskerommet skal begynnes på. Vi venter bare på en pris fra flisleggeren. Her gjelder det nemlig å ha tunga rett i munn, så det ikke blir galopperende utgifter. Jeg noterer alt ned i budsjettet vårt og regner over støtt og stadig så jeg ser at budsjettsprekken er noe vi klarer fint - for en sprekk blir det definitivt. Det er dyrt å pusse opp, spesielt når man setter bort absolutt alt. Jeg er dog veldig glad for at vi har den muligheten, ellers hadde vi aldri i verden blitt ferdig, og resultatet hadde nok blitt et kapittel for seg selv ;)

Dere som følger meg på snapchat har jo fått se en guidet tur gjennom kaoset vårt, og sett hva slags prosjekt vi har foran oss. Der skal jeg oppdatere dere fortløpende etterhvert som rommene blir ferdig. Jeg skal også få knipset noen bilder før det blir for sent. Jeg må bare få kommet meg ned der på dagtid uten å være i veien for arbeidsfolka. 

Vel, nå får jeg kaste meg rundt. I skrivende stund sover Max, så jeg skal ta meg en kjapp dusj og ordne meg for dagen. Lovlig sent. Senere i dag er det tid for behandling, men jeg håper jeg får skviset inn en tur i den deilige vårsolen før det. Jeg ELSKER denne tiden på året. Å se snøen smelte er en fryd!

Lag dere en fin dag!

Ingen kommentarer: