fredag 29. april 2016

Alenetid med barna


Jeg skal innrømme at jeg er en av dem som synes det er litt skummelt(?) å være alene med barna når jeg har en baby i huset. Følelsen av og ikke strekke til slår meg, og jeg klarer ikke tilfredstille alles behov. Max vil være på armen og ammes, Mia vil ha mammas oppmerksomhet og trenger å tørkes, mens Teo er over alle hauger og jeg mister oversikten. Det kan være en relativ svett situasjon, som går seg til når den minste i søskenflokken blir bittelitt eldre og mer forutsigbar. Jeg husker jeg hadde det likt når Mia var baby, enda da var jeg alene med barna 5-6 dager i uka.

I ettermiddag og kveld har jeg vært alene med Mia og Max, og som en av få ganger siden Max kom til verden har jeg følt at det har gått knirkefritt. Det blir ikke ett minutt til å slappe av, men det var god stemning og begge barna var i seng til fornuftig tid. Jeg har til og med rukket å vaske over gulvene og gjøre det fint her etter en uke med mange baller i luften.

Denne helgen har vi ingen planer, annet enn å fikse litt i huset. Det begynner å nærme seg innflytting, så nå håper vi snart at vi kan vaske over, skru opp møblene som allerede har kommet og fikse litt i hagen. Gresset må kalkes og rakes, og motorsagen skal få kjørt seg når det kommer til diverse buskas. Utålmodige meg vil helst gjøre alt i går, så nå klør det relativt greit i fingrene etter å komme i gang. Har dere sett hvor fint det blir på snapchat forresten? Jeg synes i hvertfall det blir ordentlig hjemmekoselig og fint, og for en forandring på få uker. Det var jo helt kaos der for en måned siden!

Jeg har lovet bilder, og det kommer. Jeg må bare få tatt meg en tur ned på dagtid med noe annet enn mobilkamera i hånden :) Lag dere en fin kveld. Nå våknet mini for litt mat!

Ingen kommentarer: