mandag 25. april 2016

Early bird

Jeg er absolutt ingen morgenfugl, og selvom det har blitt litt lettere å stå opp om morgenen de siste par årene, går jeg under kategorien B-menneske så det synger etter. Jeg er definisjonen på et B-menneske vil jeg faktisk påstå å si. Derfor setter jeg ekstra stor pris på den friheten i hverdagen som jeg har. Den kreative siden og de gode ideene dukker ofte opp på kveldstid, og lar meg ta det i rolig tempo på formiddagene. Helt perfekt!

I dag er Mia hjemme fra barnehagen. Pappa kommer fra Sør Afrika i dag, så vi har rett og slett en koselig hjemmedag, mens vi venter. Et par små ærender skal bli gjort før han er hjemme, men ellers er det teselskap, nudler til frokost, interiørshopping, babykos og lek med lille frøken kanin. Helt perfekt på en mandag. Jeg har nevnt før at dette er min favorittdag, ikke sant?


Egentlig tittet jeg mest innom for å ønske dere en god dag og en fantastisk start på uka. Jeg har på følelsen at denne uken blir veldig fin! Nå kjenner jeg sommerfuglene kommer. Gleder meg til å se kjæresten igjen. Midt oppi en hektisk uke med tre små, visning og alt som hører hverdagen til, så har jeg faktisk rukket å savne han. Jeg har også lagt veldig godt merke til hvor mye han faktisk gjør her hjemme, selvom jeg til tider kan klage over det motsatte ;)

Vi sees!

Ingen kommentarer: