mandag 25. april 2016

Hverdagslykke

Denne dagen er og blir fin. Da kjæresten kom inn døren i ettermiddag, var det enda bedre å se han igjen enn hva jeg hadde forestilt meg. Vi har aldri vært en uke borte fra hverandre før. På mange måter hadde vi godt av å kjenne på savnet, men herregud så deilig det var å ha familien samlet igjen. Følte meg brått litt nyforelsket! Små og store var kjempeglade, og til og med minstemann tok ikke blikket bort fra pappaen sin. Han lurte vel på hvem i helvete den skjeggete mannen var, haha!

Han hadde kjøpt med reisegaver, og selvom en liten fugl (les:meg) kvitret i øret hans før avreise at jeg ønsket meg ny lommebok, trodde jeg ikke at han skulle kline til med en nydelig lommebok fra Louis Vuitton. Jeg falt pladask, men absolutt fortjent om jeg skal si det selv ;) 


Nicklas ble kastet inn i hverdagskaoset etter en uke i sus og dus, latterlig billig øl, middager på de fineste restauranter og sene kvelder med den beste gjengen. Her har nemlig søskenkranglingen herjet, barna nektet å legge seg og ting har generelt stått på hodet. En helt normal ettermiddag med andre ord. 

Ønsker dere en fin kveld. Jeg har planer om å finne armkroken. Den har jeg savnet. Klem fra hun som i skrivende stund sitter lettere henslengt med macen i fanget og kaffekoppen i hånda. Hverdagslykke etter en uke som "alenemamma"!

Ingen kommentarer: