tirsdag 26. april 2016

Liker du å reise?

Før var realiteten sånn at vi måtte spinke og spare for å kunne prioritere én reise i året. Det ble alltid det billigste alternativet og det måtte planlegges over et halvt år i forkant slik at vi hadde tid til å betale det ned innen fristen. Allikevel er det å reise en så viktig ting for meg, så det ble prioritert. Til tross for at det stort sett var typiske charterdestinasjoner som Gran Canaria eller Mallorca. Turer som bød på strand, sol og bad, men ikke de helt store opplevelsene. Jeg savnet mer!

Jeg har vært FBO i 2,5 år, og Forever lar meg se verden. De tar med meg/oss på opplevelser som ellers aldri hadde blitt prioritert. I fjor var vi i Singapore og Mexico. Singapore var en utrolig flott by, og ikke nok med det så bodde vi på ett av de fineste hotellene i verden og fikk påspandert opplevelser mens vi var der. Til Mexico reiste vi sammen som en familie, og tok et stoppested i Fort Lauderdale noen dager også. En opplevelse barna sent vil glemme. Mexico er jo et fantastisk land, med krystallklart vann og hvite sandstrender. Her bodde vi på et barneparadis, med et enormt bassengområde, sklier, surfing (for store og små) og alt vi måtte ønske av mat og drikke. 


Nå har nettopp kjæresten kommet hjem fra Sør-Afrika, og slik jeg forstår det så har jeg gått glipp av noe stort. Det er definitivt et reisemål på min ønskeliste. Timingen må bare være rett. Til høsten står Hellas på reiseplanen, og neste år kan vi også krysse av Dubai. Forever planlegger i disse dager neste års reise, og små glimt av hva vi skal oppleve har blitt delt. Det blir en fantastisk reise, det er jeg 100% sikker på!


Den 1.mai begynner ett års kvalifisering til nok en opplevelse. Nemlig cruise mellom Barcelona, Monte Carlo og Roma. Tre byer jeg har drømt om å besøke. Siden jeg er Soaring Manager i markedsplanen vår, må jeg hjelpe minst tre mennesker til å kvalifisere seg til denne reisen for at jeg skal kunne kvalifisere meg. Som dere forstår er alt veldig rettferdig i dette selskapet, så teorien om at det er de "på topp" som får alle godene er bare tull. Her kommer man ingen vei, hvis man ikke hjelper flere. Fantastisk?

Hard work pays off, og det er ingen tvil om at man får igjen for innsatsen sin i dette selskapet. Ønsker du å ta del i morroa? :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Har lest bloggen din en stund, og følger deg på insta:) blir skikkelig inspirert av det du/dere har fått til, og er nysgjerrig på å vite litt mer om forever. De jeg har pratet med det om, har bare ristet på hodet og ikke helt hatt trua på at dette er noe særlig. Er det vanskelig å komme seg til det stadiet at man kan leve av forever? Tar det lang tid å komme seg dit? Og hvordan skaper man seg et nettverk hvis man ikke har familie og venner/bekjente som er intr i forever? Må/bør man være "kjent" for å "slå gjennom"? Må man vær flink i regnskap eller hvordan kan man på best mulig måte holde kontroll på alt det administrative? Haha..mange spm her, men når man står uten fast jobb og tenker på hvordan en ønsker at framtiden skal være og hva den skal by på, så må alle muligheter vurderes. Gjerne send meg en Mail med info : 85tine85gmail.com :)

Monica Jensen sa...

Hei :) jeg sender deg en Mail i morgen jeg, med svar på alt du lurer på :) men hva er mailadr din? Tror det var en skriveleif der :) Klem Monica

Anonym sa...

Oi. Hehhe. Ble litt feil ja, 85tine85@gmail.com skal det være :-)

Monica Jensen sa...

Du har fått mail :)