søndag 3. april 2016

Mia 3 år


3.april for tre år siden kom hun til verden, etter en kjempefin fødsel. Jenta vår, som har smilt seg gjennom livet, pratet flytende fra hun var 1 år og bydd på flere gullkorn enn de fleste. Jenta vår med de vakre krøllene, det herlige smilet og den rampete latteren, som synger fra hun står opp til hun legger seg. Jenta vår som kommer med setninger som; "Nå har vi det fryktelig hyggelig dere!", "Mammaen min, du er så søt!" og "Nei, nå rydder vi opp, kom igjen!". Prosjektlederen i huset som vet hvordan hun vil ha ting. Veslevoksen, omsorgsfull, smart og vanvittig morsom. Hun ser alle og hun gir skryt til alle. Vi i familien beundrer henne for den fine, positive og sterke personen hun er. 

I dag fyller Mia tre år, og vi vekket hun med muffins, lys, sang og gaver. Hun er vanligvis ikke en morgenfulg, men halv åtte sang vi i gang dagen hennes og smilet til 3 åringen vår gikk rundt. "Det er bursdagen min i dag!", utbrøt hun av glede. Og den har vi feiret, med brask og bram!

Jeg kunne skrevet så mye nå, for bursdagene til barna byr alltid på mye følelser hos meg. Jeg tenker tilbake, mimrer og det går opp for meg hvor fort tiden går. Hvor fort de vokser og blir selvstendige. Ja, selvstendig er noe denne frøkna har vært fra hun kunne gå ;)

Lille store jenta mi, jeg elsker deg så høyt!

Ingen kommentarer: