mandag 4. april 2016

Prosjekt: Oppussing // Del 4

Nå hadde jeg ikke vært i huset på nesten en uke, og mye har skjedd siden sist. Nesten alle veggene i huset er på plass og de aller fleste rom har fått nytt tak. Jeg regner med det blir lagt en del gulv den kommende uken. I tillegg var det kommet spotter i hele første etasje. Lys gjør virkelig mye med et rom. Gangen vår så dobbelt så stor ut plutselig, bare på grunn av lyset!

Gangen vår. Her har vi fjernet et innebygd skap, malt vegger og nytt tak har blitt lagt. Det kommer fliser i inngangspartiet, varmekabler, nytt gulv ellers og det fine speilet skal byttes ;)

Badet, vaskerommet og gangen skal visstnok være ferdig i løpet av en ukes tid (etter forrige statusoppdatering), og kjøkkenet blir levert 19.april. Foreløpig virker det som alle er i rute, og hvis det fortsetter sånn kan innflytting i begynnelsen av Mai bli en realitet. Nå håper vi bare at vi får solgt leiligheten snart :)

Om kort tid kan jeg begynne med innkjøp av møbler til huset, og det er jo selvsagt det morsomste av alt. Jeg begynner å bestille så fort soverommene er ferdig. En del møbler har vi fra før av, men gutta skal ha nytt til sine soverom, pluss at kjellerstuen og kontoret mitt trenger nye møbler. Det meste har jeg plukket ut allerede, og det blir kjempegøy å vise fram det ferdige resultatet etterhvert. Blant annet Home&Cottage skal få en ny god kunde ;)

En del av gangen nede. Foran ser dere bad, vaskerom, det ene garderoberommet og to soverom. Alle dører skal byttes og lister kommer :)

Selvom flytting kan være krevende, gleder jeg meg enormt til å innrede vårt nye hjem. Dette har jeg ventet leeenge på! 

PS: Jeg oppdaterer oftere på snapchat (monix87). 

2 kommentarer:

Veronika Døli sa...

Så moro! Så bra dt blir :D

Blir nok deilig å komme i hus snart ja. Og enig med du! Innredningen er jo det aller morsomste :D

Ha en fin uke videre

Anonym sa...

Hei! Hvilket gulv er det dere har på stua osv? Så det på snap og det bar nyyydelig!