fredag 8. april 2016

Prosjekt: Oppussing // Del 5

Åh, det kribler i magen. Huset blir så fint. Jeg vet at vi kommer til å stortrives der. Det er gøy å forme et hjem akkurat slik man ønsker, selvom det koster tid og penger. Om ikke lenge er det helt ferdig innendørs, og da begynner den morsomme biten; innredning og interiør. I can´t wait!

I stuene, kjøkkenet, soverommet vårt og gangen nede har vi gått for fargen eggehvit.

Nå er nesten hele andre etasje ferdig. Det eneste som gjenstår er noe listverk, baderomsinnredning og kjøkkeninnredningen. I tillegg skal vi bytte en terrassedør og vinduet på badet, men det er bestillingsvarer og blir nok det siste i huset som faller på plass innendørs. Det er nok å gjøre utendørs også, så vi skal ikke kjede oss med det første ;)

Max sitt soverom er malt i fargen kalk, i likhet med Mia sitt rom og kontoret mitt. På Teo sitt rom har vi gått for en annen gråfarge.

Jeg har fått flere spørsmål angående gulvet vårt. Det er så utrolig fint, og er med på å skape en fin og lun stemning i alle rom. Jeg ELSKER det! Det er pergo laminatgulv i fargen grå eik. Det har nettopp vært på kampanje i samtlige butikker, så vi fikk det til en fin pris også. Det blir det samme gulvet i alle rom, med unntak av der vi skal ha fliser :)

Her ser dere et glimt av badet oppe. Her gjenstår noe fuging og montering av badekar, toalett og underskap med dobbelservant.

Jeg oppdaterer så ofte jeg kan på snapchat, så hvis du synes det er spennende å følge med på oppussingen og etterhvert innredningen, anbefaler jeg deg å følge meg der; monix87. Der blir det også en del filmer, så man får bedre inntrykk av rommene og huset generelt :) 

Nå er det helg, tacofredag og kaoset har startet med alle fem samlet. God helg!

3 kommentarer:

Malin sa...

så morsomt å pusse opp. ser dere går for det som ikke så moderne nå til dags med valg av panel på vegger og tak og valg av maling, så det er litt deilig å se at ikke alle velger helt likt. ønsker dere fortsatt lykke til, deilig blir det når dere er helt ferdig og kan flytte inn :)

Trine sa...

Så fint og lyst det blir :-) Hvilken strl har dere på flisene på veggen på badet? Jeg begynner selv oppussing av bad i morgen.

Monica Jensen sa...

Trine:

Vi blir veldig fornøyd :) Det er 30x60 fliser :)