søndag 24. april 2016

Prosjekt: oppussing // Del 6

Nå er det bare snakke om 2-3 uker til innflytting. Selve oppussingen har gått relativt raskt, men jeg har ventet på å komme i hus i nærmere to år, så nå som det endelig nærmer seg forstår jeg det nesten ikke. Kan det virkelig være mulig at vi er i hus før 17.mai?

Kjøkkenet nærmer seg ferdig. Det samme med badet. Herregud, det blir så utrolig fint. Det fine med oppussing er at man kan få det akkurat slik man ønsker, og det gjør vi virkelig. Her kommer vi til å trives. Det er ingen tvil i mitt hjerte!


Det klør i fingrene mine etter å ordne hagen fin (wtf?), vaske huset før innflytting og ikke minst innrede hvert bidige rom i huset. Gjøre dette til vårt hjem, der vi kan bo for alltid om vi måtte ønske det. Jeg gleder meg enormt til å ta noen ordentlige bilder når alt er i orden, men enn så lenge får dere nøye dere med noen bruddstykker her og noen bruddstykker der :)


Nå er det natta her i hus. I morgen kommer kjæresten hjem. Det skal bli godt nå assa :)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Det ser kjempe lekkert ut hos dere :) Masse lykke til med visning. Håper virkelig at dere får solgt nå.

Lizbeth sa...

Åh, så lekkert! Det ble råfint :-) Hvor er skapet på badet kjøpt?

Monica Jensen sa...

Veronique:

Takk, det håper jeg også :) Vi har ikke hastverk enda, men det er jo klart hele prosessen er veldig slitsom. Håper på salg snart <3

Monica Jensen sa...

Lizbeth:

Tusen takk, vi er såå fornøyde :) Det er fra Megaflis, og kommer i flere ulike farger :)