mandag 18. april 2016

The weekend

Heii!
Nå er det noen dager siden sist jeg tittet innom. Håper alt står fint til med dere? Vi har hatt en veldig fin helg, med masse tid sammen med familien. Vi har alltid vært en veldig sammensveiset gjeng opp gjennom min oppvekst, der hele storfamilien har vært samlet ved hver eneste bursdag og begivenhet. Jeg har alltid satt så stor pris på det, noe jeg fortsatt gjør. 

På Lørdag tok jeg med meg Mia og Max for å besøka kusina mi, Pernille. Sønnen hennes på 2 år kommer veldig godt overens med Mia, så det er alltid stas når de får leketid sammen. Der ble vi fram til middagstider, før jeg pakket barna inn i bilen og kjørte hjem til kjæresten som hadde ordnet i stand middag.


På Søndag hadde vi babyshower for Pernille i Oslo, hos Marlene som også er en av mine kusiner. Der var hele gjengen samlet, og det var selvsagt koselig som alltid. Nå gleder vi oss til å få et nytt lite familiemedlem om få dager :)


Helgen er over, og en ny uke er i gang. Nicklas har pakket og er klar for avreise til Sør Afrika. Jeg gleder meg på han sine vegne, men det er klart det blir hektisk alene med tre barn. Jeg kommer også til å savne han fryktelig masse. I tillegg så liker jeg ikke å gå glipp av noe. Det er en enorm opplevelse han har foran seg, og jeg skulle veldig gjerne vært med. Samtidig var det riktig å bli hjemme denne gangen, og da er jeg glad for at jeg kunne gi reisen videre :)

Nå er det lunsjtid med kjæresten på planen, før han drar mot flyplassen og jeg henter resten av barna. Lag deg en fin ettermiddag!

Ingen kommentarer: