søndag 24. april 2016

Ville dager

Jeg tar av meg hatten for alle alenemødre til tre små. Det har vært en hektisk uke, og posene under øynene er vel mer tydelig enn noen gang. Kjæresten har levd livets glade dager i Sør Afrika, og jeg har tatt innover meg så mye som mulig via sosiale medier. Om knappe to døgn er han hjemme igjen, og det skal bli godt. Jeg har savnet han. Det er godt å savne. Spesielt i en hektisk småbarnsperiode der det ikke blir så mye tid til å være kjærester. Nå skal det bli deilig å kysse kjæresten min igjen!

På fredag var det duket for den store dagen der vi skulle få sjekken for fjorårets innsats. Dette er den trettende månedsbonusen som kommer i tillegg til den vanlige bonusen. April er med andre ord en rimelig fin måned for forever business owners. Jeg hadde invitert et knippe fine venninner og kollegaer hit på lunsj, et halvt glass prosecco og livestream. Jeg gikk helt rundt meg selv, så spent var jeg. Jeg var spent på Nicklas sine vegne som skulle på scenen foran 10 000 fbo´s og jeg var spent på hva sjekken faktisk ville være på. Det er store summer inn i bildet her, så det hele kan føles ganske surrealistisk. 

Vi satt klistret til skjermen hele gjengen, og wow - jeg er kjempefornøyd. Den har doblet seg og mer til fra fjorårets sjekk. 30,000$ var den på! Jeg er stolt, takknemlig og ufattelig glad for at jeg samarbeider med et så generøst selskap. De deler ut over 70% av overskuddet sitt hvert år til forhandlerne. De kunne valgt å ta det i egen lomme, men her gir de tilbake, og det er utrolig flott. På én måned kan man få inn en gjennomsnittelig årsinntekt og vel så det. Min sponsor, Torun, fikk en sjekk på over 140,000$. Så ikke kom til meg og si at network marketing ikke fungerer, for det er det latterligste jeg hører :)


Jeg vet at mange sitter på gjerdet. Følger med og ønsker så gjerne å starte opp selv, men så våger de ikke. De er redde de ikke skal lykkes (en stor prosent av dem er faktisk menn). Dessverre vet man ikke hvordan ting kan utvikle seg med mindre man prøver. Med hånden på hjertet; det er mange mennesker som lykkes i Forever. Bare i Norge er dette fulltidsinntekten til veldig mange mennesker. Skandinavia er faktisk top2 i hele verden innad i Forever Living. Markedet for våre produkter er enormt her. Vi jobber med fantastiske kvalitetsprodukter for alle og enhver, med en helt unik fornøydshetsgaranti. I tillegg jobber vi med å hjelpe mennesker til å nå deres mål og drømmer. En utrolig givende jobb! Det vil altså si at du ikke hadde kommet inn i selskapet og stått der alene. Du hadde vært din egen sjef, men jeg ville hjulpet deg, veiledet deg og gitt deg opplæring. Man lærer mens man går, og jeg er helt sikker på at hvem som helst kan lykkes i dette selskapet. Det har jeg sett med mine egne øyne. 

Nå er det natta her hjemme. Kvelden har gått med til latterkule på latterkule med Linda. Det er så himla godt å le. Vi har begge vært overtrøtte etter snart en uke som alenemødre, for kjæresten til Linda er med Nicklas på tur. Satser på at gutta kommer hjem fulladet, for nå har vi planlagt både spadag, sydenreise og mye mer. Man må ta litt vare på seg selv også. Det er viktig :) God natt!

1 kommentar:

Henriette sa...

Gratulerer så mye! Ser dere på Cruice eller i Dubai neste år!