mandag 2. mai 2016

Business and pleasure

Linda og jeg har booket oss en tur til Kypros. Vi skal få litt sol på kroppen og utvide teamet vårt til enda et land. Global business er og har hele tiden vært målet, og gradvis ekspanderer vi, noe som er veldig gøy. Det er morsomt å få muligheten til å tenke og drømme stort. Her er det kun oss selv som kan sette begrensningene :)

Vi skal bo på et femstjernes hotell og for anledningen har vi også bestilt en 2-etasjes suite med to terrasser og havutsikt. Der er alt tilrettelagt for at den vakre bebisen min skal være med, at jobben vår kan gjøres og ikke minst nyte livet litt ekstra. Vi fortjener det, rett og slett. Å unne seg litt luksus har to slitne småbarnsmødre godt av i ny og ned, for det er absolutt ikke hverdagskost.


Når vi hadde bestilt og betalt kicket selvsagt småbarnsmorsyndromet inn, og brått satt vi begge to her og var på gråten. Den dårlige samvittigheten overfor barna våres, og ikke minst tanken på hvor mye vi kommer til å savne dem. Vi er to stykk hønemammaer, og trives beste hjemme med familien, men vi kjenner også at behovet for å senke skuldrene og hente oss litt inn er tilstede. Det blir derfor uvant og vemodig, men også kanskje litt...godt

Mannfolka våres kom nettopp hjem fra Sør-Afrika, og nå er det vår tur. Min økende angst for å fly har jeg selvsagt smittet over på Linda, så dette blir god stemning og hurra meg rundt. Vi gleder oss :)

Ingen kommentarer: