onsdag 11. mai 2016

Flyttetid

Endelig nærmer det seg innflytting med store skritt. Jeg tror jeg har ventet på dette helt siden jeg ble gravid med Max for ett år siden, haha. Det skal bli godt å komme på plass nå, så skuldrene kan senke seg og vi virkelig kan nyte sommeren. Dette må jo bli en deilig sommer. Barna skal ha mange ukers sommerferie, Nicklas skal ha permisjon og jeg kan styre arbeidstider så det er tilpasset resten av gjengen. Perfekt! Det er duket for mange fine stunder med andre ord :)


Vi har leid et flyttebyrå til å hjelpe oss med flyttingen. Det er ikke bare bare å pakke ned et helt hjem, rydde alt på plass og flytte alt fra A til Å når vi har tre små barn og er alene om flyttingen. Man kan vel si det slik at vi ikke hadde stort annet valg. Pakke det ned og pakke det opp må vi fortsatt, men det er fint å sette bort selve flyttingen. Vi prøver å gjøre så mye vi kan nå i forkant når barna er lagt for natten. Det blir laange dager med andre ord, men det er jo bare for noen dager. Når jeg tenker over det har det vært lange dager i mange uker. Nicklas har vært mye borte på kveldstid for å ordne i stand, handle, hente, bringe - og jeg har vært alene med ungene titt og ofte. Jeg savner kjærestetid, så det må snart prioriteres. Rett og slett.

En liten sniktitt av kjellerstuen

Uansett, nå er det leggetid. Klokken ble nærmere ett i kveld også.. Men jeg vil avslutte med å takke Svigermor for hjelpen i kveld med å skru møbler, så vil jeg takke Benedickte som passet barna i mange timer så vi fikk gjort en hel del. Til slutt vil jeg takke mine supersøte kollegaer som har tilbudt oss en hjelpende hånd. Vi setter enormt stor pris på dere!

Vel, god natt, folkens. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: