søndag 22. mai 2016

Før/etter // Soverommet

Siden huset ikke ble lagt ut på finn.no før vi kjøpte det, har jeg få bilder av hvordan det så ut her da vi tok over og oppussingen begynte. Før-bildene er derfor noen år gamle, men foruten om stuen og små detaljer her og der, er det meste ganske likt. 

Samtlige rom mangler gardiner og enkelte møbler, men jeg tenkte jeg kunne starte med å vise dere vårt soverom. Hvordan det så ut før og hvordan det ser ut nå. Det meste er på plass, med unntak av liftgardiner og en drømmefanger. 

// Før //

// Etter //

Jeg er veldig fornøyd med soverommet vårt. Jeg får roen når jeg er der. Det er lyst, men samtidig lunt. Her har vi tatt panelplater på veggene i fargen eggehvit. Vi har også byttet gulvet og taket. Utrolig hvor stor forskjell gulvet gjør med et rom!

PS: Kameraet er midlertidig borte etter flytting, så dere får nøye dere med mobilbilder enn så lenge ;)

2 kommentarer:

Julie sa...

Hvor er den fine taklampen fra? :-D

Monica Jensen sa...

Den er fra Home and Cottage :)