torsdag 19. mai 2016

Godt og blandet

Etter å ha vært halvveis i koma gjennom ni lange måneder, for deretter å hoppe galant over i barselboblen, er det utrolig deilig å kjenne at energien virkelig er tilbake og at jeg er meg selv igjen. At Argi+ gjør en stor forskjell for meg er det ingen tvil om. Dager som i går for eksempel er helt perfekte. Dager der jeg får tid til alt som gjør meg glad, skikkelig godt og blandet, og avslutter kvelden med et smil :)

På tide å finne formen igjen etter fødsel

Formiddagen gikk med til babykos. Han er så herlig og smiler fra morgen til kveld. Denne tiden er magisk! Når han tok sin første dupp satte jeg meg ned for å jobbe litt. Mange tenker nok at det må være slitsomt når jeg egentlig skulle vært i permisjon, men heller tvert imot. Jeg nyter hver eneste arbeidstime, og har så mye mer å gi tilbake til familien min når jeg får jobbet litt. Min jobb fyller nemlig på energilagrene mine fremfor å tappe dem. Etter en times jobb ringte det på døren, og der sto kusina mi med sin nyfødte lille bebisjente. Det var kjempekoselig med besøk, lunsj og enda mer babykos. Da hun reiste hjem kunne jeg ta imot Teo som kom hjem fra skolen. Det er så godt å være tilstede når han kommer hjem, slik at han slipper å komme hjem til et tomt hus. Sola sto høyt på himmelen og varmet godt, så jeg fant fram litt mat til Teo før jeg trillet opp til barnehagen for å hente Mia. Nå bor vi et stykke lenger unna barnehagen enn før, så en trilletur i varmen i kjapp gange blir en liten treningsøkt. Perfekt! Resten av ettermiddagen gikk med til latter og tull med familien, før husarbeid ble unnagjort, kaffen ble drukket med min kjære, nye arbeidstimer ventet og kvelden ble avsluttet i verdens beste armkrok. Sånne dager altså... Ganske hverdagslige, men samtidig så vanvittig deilige!

Straks får jeg Torun, min kjære kollega, på besøk. Hun har ventet ivrig på å se det nye huset vårt, så vi kombinerer jobb, babykos, hustitting og lunsj. Det ser ut som det blir nok en fin dag, og da kan man ikke klage. Jeg elsker mine fleksible hverdager som består av godt og blandet :)

Håper du får en fin dag også. Sørg for at den blir bra. Riktig innstilling og et smil om morgenen til deg selv i speilet pleier å legge lista. Klisjé, men sant ;)

Ingen kommentarer: