mandag 16. mai 2016

Livet

Noe som er viktig for meg er å tilpasse jobben etter livet og ikke omvendt. Den siste uka har naturligvis vært ganske hektisk. Jeg tok meg derfor en flytteuke, i stedet for den vanlige flyttedagen. Å ha den muligheten betyr så mye, og det har hele tiden vært en stor motivasjon for meg på veien når jeg har bygget opp businessen min; friheten. Jobb hardt nå, og høst av det senere. Anbefales! Det har virkelig kommet godt med det siste året når livet har bydd på svangerskap, familieforøkelse, helseutfordringer, oppussing og flytting. Ikke én dag i svangerskapet har jeg vært sykmeldt. Jeg har i stedet jobbet rundt livet ellers. Perfekt :)

Her ser dere et lite glimt av soverommet vårt. Det er riktig nok ikke helt ferdig enda. Jeg skal blant annet få inn en drømmefanger, nye liftgardiner og et par andre små detaljer. 


Vi er veldig fornøyde med soverommet vårt. Det er så lunt, lyst og fint. På den ene veggen har vi skyvedørsgarderobe og på den andre veggen står vuggen til Max og en hvit stige som vi kan henge fra oss klær på. Før/etter-bilder vil med tiden komme, jeg må bare grave dem fram i arkivet. Bilder underveis har dessverre kun blitt delt på snapchat. Gutta var så raske, så jeg rakk rett og slett ikke knipse så mye underveis :)

Nå henger antrekkene for morgendagen klare. Alt er ferdigstrøket og vi er klare for en dag med tog, korps, is, grilling, brunsj, familie og venner. Ønsker dere en deilig nasjonaldag :)

1 kommentar:

Bjørn-Eriks blogg sa...

http://strikkepiken.blogg.no/1462196191_grytekluter_med_rygja.html#comment