torsdag 26. mai 2016

Reisenerver

Nå nærmer det seg avreise med store skritt. Jeg må innrømme at jeg begynner å kjenne på nervene.. Jeg er ikke spesielt glad i å fly. Nå har jeg vært på flere lange reiser til andre verdensdeler det siste året, så dette er jo bare en liten svipptur i forhold, men jeg kjenner på nervene allikevel. Det er litt ekkelt å reise bort fra familien sin. Når hele gjengen er med har jeg kjæresten som en bunnsolid støtte som fikser alt det praktiske på flyplassen. I tillegg må jeg holde meg i skinnet når det gjelder angsten for å fly. Med mindre barna sover da.. Sånn som hjem fra Mexico, når flyet ristet som bare rakkern over Canada, og jeg skrek ut i ren fortvilelse. Da var det nummeret før jeg kastet opp. Så redd ble jeg! 

Sånn bortsett fra reisenervene og det faktumet at jeg kommer til å savne barna og kjæresten noe voldsomt, så ser jeg fram til sol, varme og late dager. Det skal bli godt å legge hverdagens gjøremål og husarbeid igjen hjemme, mens jeg skal leve livets glade dager med luksus på Kypros. Vi skal bo i en stor suite og har virkelig unnet oss det lille ekstra på denne reisen. Vi fortjener det, og slike jenteturer blir det ikke flust av :)


Det kommer til å bli en deilig uke med Linda og Max, og jeg skal selvsagt oppdatere dere litt underveis. Det blir jo ikke kun ferie, men også jobb står på timeplanen vår. Så lenge vi har wifi og telefon kan mye bli gjort. Også fra solsengene :) Planen er å ekspandere den globale businessen vår til Kypros mens vi er på tur. Man klarer det man bestemmer seg for!

1 kommentar:

Anonym sa...

Veldig gøy å følge deg :) Dere får det så fint i det nye huset :) Jeg lurer på hvordan du pakket ned alt i huset når dere skulle flytte? Virket som du hadde god kontroll. Har du tips og erfaringer åssen du gjorde det, hva som var lurt og greit? Stå på, du virker så hærlig og noen flotte barn du har ;)