mandag 16. mai 2016

Tid for å senke skuldrene


Nå sitter jeg i den nye stua vår og føler at jeg virkelig kan slappe av for første gang på lenge. Jeg har nesten glemt hvordan man gjør akkurat det, for slappe av har ikke stått øverst på prioriteringslisten de siste månedene. Vi har stått på som bare det de siste par dagene, og nå er alt på plass. Det lønner seg å stå på og være effektiv. Da kan man nyte livet og resultatet så mye raskere. Nå er vi klare for å feire siste del av pinsen og ikke minst 17.mai, med lave skuldre :)

I helgen har vi fått hjelp av våre aller nærmeste, og jeg synes dem fortjener en stor takk. Svigermor og Benedickte har vært barnevakt hele helgen, Svigerfar bidro som løftehjelp under flyttingen, mamma har passet Max og hjulpet oss masse med utpakking og rydding, Linda har brettet klær og kommet med kaffe til en sliten trebarnsmor og Håkon og Isabelle har skrudd utemøbler og vasket terrassene våres. Tusen tusen takk! Jeg er ikke noe særlig flink til å be om hjelp, men det settes enormt stor pris på. Det var også flere venninner som tilbød seg å hjelpe til, og det ble jeg veldig glad for :)

Max har funnet roen i huset, Mia er knallfornøyd og sover sin første natt på det nye rommet sitt, og i morgen kommer Teo hjem fra pappaen sin. Det gleder vi oss til. Jeg ønsket at soverommene skulle være ferdige og at de skulle føle seg hjemme fra første stund, og det fikk vi til. Ja, til og med bilder er på plass på veggene. Det eneste vi mangler nå er liftgardinene som jeg har bestilt til alle soverommene. Noe sier meg at det blir tidlig på´n i morgen ;)

Nå skal jeg krype ned i armkroken til kjæresten før det er leggetid. Vi kan telle antall timer søvn på toppen to hender de siste dagene, så nå skal det bli fryktelig godt med litt søvn om ikke lenge. God natt, alle sammen!

Ingen kommentarer: