søndag 15. mai 2016

Vi er i hus

Endelig er vi i hus, og selvom de siste to døgnene har bydd på masse jobb og lite søvn, sliter jeg med å sove. Det blir så fint her. Føler meg hjemme allerede. Endelig får jeg det akkurat slik jeg ønsker å ha det. Endelig får jeg fram den interiørstilen jeg liker så godt. Ro i sjela, haha!

Jeg gleder meg til å vise dere. Akkurat nå har vi ikke nett, men jeg skal prøve å vise dere rommene så godt jeg kan for det. Etterhvert som de står ferdig. Jeg skal også prøve å dra fram noen før-bilder til sammenligning. Jeg kan nesten ikke tro at det er samme hus :)

I morgen (eller i dag blir det jo egentlig) venter en ny dag med utpakking, rydding og vasking - og så kommer resten av gjengen vår hjem. Herregud, som vi gleder oss til å se Mia og Teo sin reaksjon. Det er en god stund siden sist de var her nå, og den siste tiden har de vært veldig veldig spente!

God natt, kjære dere :)

1 kommentar:

Ragnhild Fjeldvig sa...

Gratulerer Monica! Dere er så flinke og står virkelig på :) Gleder meg til å se hvor fint det blir!! Lykke til videre med siste innspurt frem til 17. mai-feiring. Klem <3