torsdag 23. juni 2016

En hilsen fra Marbella

Vi koser oss i Marbella. Eller rettere sagt Puerto Banus, som er et lite sted rett utenfor Marbella. Her kan man føle på jetset-livet med flotte båter i havna og luksusbiler i gatene. Prisene er deretter også, men det er veldig fint her, og vi koser oss i varmen med bading, strandturer, sene lunsjer, trilleturer og spillekvelder. Det er rolige dager, der vi overhodet ikke følger klokka. Vi følger lysten og energien. Selv med tre barn på ferie fungerer det overraskende godt. 


I kveld skal vi ha en rolig hjemmekveld, i likhet med i går. Da ordnet vi i stand til mexicansk aften med taco og corona, mens i kveld har barna allerede sovnet og middagen er ikke engang handlet inn. Vi alle sammen er fortsatt mette etter lunsjen, haha. Det blir med andre ord noe lett og enkel mat senere i kveld og kanskje noen runder med kortspill. Det er deilig med slike kvelder også. Kvelder der man kan dra på seg joggebuksa og sette håret i en topp, men også ha kvelder der man kan ta på seg stiletthelene og sommerkjolen for å spise deilig middag ute. 


Nicklas og jeg skal også få en kjærestekveld ute med mamma som stiller opp som barnevakt. Herregud, som jeg gleder meg til det. Det kan være ganske intenst å feriere med tre små barn. Man er mamma og pappa absolutt hvert eneste sekund gjennom hele dagen. Mate, bade, smøre, trøste, trille, mekle, kose, prate, underholde, leke.... Flere kjenner seg nok igjen. Da setter man ekstra stor pris på en kveld til å kun være Monica og Nicklas. Spesielt på et paradis som dette :)

Nå skal jeg lage meg en kopp med kaffe og baileys og sette meg ut på terrassen. Nyte stillheten. Nyte varmen. Nyte livet. Vi sees plutselig igjen :)

// alle bildene er tatt av fotograf Håkon Jørgensen

1 kommentar:

Ragnhild Fjeldvig sa...

Så fine bilder! Ser ut som at dere har det helt fantastisk <3