torsdag 30. juni 2016

Fra en reise til en annen

Hei godtfolk!

Bare så dere vet det så savner jeg å kunne "lette trykket" på daglig basis med et lita blogginnlegg. Selvom jeg prøver å leke kul, så skal jeg innrømme at livet som trebarnsmor kan være ganske hektisk i perioder. Spesielt nå som de eldste har ferie i seks uker, haha. Mellom søskenkranglingen koser vi oss glugg i hjel, og mellom underholdningen av tre små har jeg tid til litt jobb og ei lita kaffepause hvis ønskelig. Eller eventuelt minutter på solsenga, som det ble i Spania.

Nå har vi kommet hjem igjen til Norge etter 10 fine dager i Puerto Banus. Jeg skal vise flere bilder fra turen, men alt i alt en deilig tur som godt kunne vart dobbelt så lenge. For første gang var det litt trist å komme hjem til Norge, der regn og atter regn ventet på oss. Samtidig er jo hverdagen gull verdt og barna trengte rutiner og ordentlig mat nå. Her hjemme er det jo nok å gjøre både inne og ute, så ingen av oss har rukket å kjede oss enda i hvertfall. I dag har vi tilbrakt mesteparten av dagen vår hos Linda. Seks unger og to mødre/venninner som trengte å catche up etter et par uker borte fra hverandre. Stor stas for store og små. Hjemmeferie er hyggelig det også, spesielt når man har gode venner å tilbringe dagene med :)

Vel, fra en reise til en annen. Nå har jeg nettopp booket høstens ferietur til Hellas på Forever sin regning. Nicklas og jeg vurderte å ta det som en kjærestetur, men siden jeg synes det er ille nok å tenke på at jeg skal være borte fra minstemann, fant vi ut at det var greit at pappaen i hus holdt fortet hjemme slik at hvertfall én av oss var hjemme. Vi vet at aktuelle barnevakter hadde taklet det med glans, men det er godt for mammahjertet å vite at han er hos pappaen sin den aller første gangen jeg reiser bort fra han. Derfor har jeg invitert med meg Linda, som er en av mine nærmeste venninner og ikke minst kollegaer. Hun var utrolig nærme ved å kvalifisere seg til denne reisen selv, men "tapte" på målstreken, så derfor synes jeg hun fortjener å oppleve en ferie med forever lifestyle. Samboeren hennes fikk jo oppleve Sør-Afrika med Nicklas, så her skal det være rettferdig. Vi skal til Costa Navarino, og i kjent foreverstil vet jeg at vi kan forvente dager med luksus, sus og dus. En skikkelig husmorsferie. Åh, det skal bli godt! :)


I kveld derimot sitter jeg som et tent lys i sofaen med macen i fanget. Det er månedsavslutning, noe som er alltid like spennende. Denne måneden er det nok allikevel hakket mer spennende, og jeg er en utrolig stolt sponsor nå. I juni har jeg brutt en ny leder i teamet og to andre har tatt et soldid hopp i markedsplanen. Måneden er enda ikke over, så mye kan enda skje, så nå jobbes det på og jeg er så utrolig spent! Det blir en dag på Son spa om ikke lenge for å feire min nye leder som har gjort et utrolig godt arbeid for å komme dit hun er i dag. Frihet og bedre økonomi, med muligheter for eksklusive reiser og ekstra penger i form av bilbonus er nå neste steg, men på toppen av det hele fortjener man en deilig dag på spa for litt velvære og feiring etter såpass gode resultater. Det er så gøy å belønne god innsats og gjøre ekstra stas på sine kollegaer. I love my job! 

Nå får blogg være blogg. Jeg har en jobb å gjøre. Kjæresten er ute og handler sushi til oss, så nå er vi klare for en helaften med jobb, litt feiring og kos. Perfekt på en Torsdag! :) 

Ingen kommentarer: