tirsdag 21. juni 2016

Fra Gøteborg til Spania

Det er deilig hektisk om dagen. Fra Kypros til Gøteborg, fra Gøteborg til Spania. Til tross for Max sine små fire-fem måneder har han allerede fått oppleve flere land. Nå er vi på plass i Spania, og kan kjenne skuldrene senke seg, for her skal vi bli en liten stund :)

Forrige uke reiste Nicklas, Max og jeg til Gøteborg. Hvert år har vi en gigantisk sommerfest på kontoret/slottet vårt like utenfor Gøteborg, men siden vi skulle reise sydover reiste jeg ned kun for å delta på ledermøtet på fredagen. Det var forsåvidt helt perfekt, og jeg elsker møtene med denne gjengen. Lederutvikling, ny kunnskap, feiring, champagne og vin og gode samtaler med kollegaer fra hele Skandinavia. 


Vi dro nedover på torsdag, slik at ikke fredagen skulle bli så innmari hektisk. På torsdag dro vi ut i Gøteborg med Tina og Gisle for å spise middag (med bebisene våres i vogna). Å kunne reise vekk og ta en natt på hotell er deilig i ny og ned, og man har en god unnskyldning når jobben inviterer inn til møte og fest ;) 

På fredagen fant pappaene seg en lounge i slottsparken, og der nøt de late timer med hver sin baby, mens vi gikk til og fra. Der fikk de servert lunsj og så mye de ønsket av kaffe og ramlösa. Veldig avslappende og deilig :) Dette ble fort et samlingspunkt i løpet av dagen, så våre nærmeste kollegaer fikk dekket babykos-behovet og fikk mimret tilbake til dagene i Sør-Afrika med gutta!


Alt i alt en super dag, og det var så innmari godt å være tilbake. Det er nærmere ett år siden jeg deltok på ledermøte med Key-gjengen fra Skandinavia, så nå var det utrolig deilig og endelig være med igjen. Jeg har savnet det for å si det sånn! Ekstra fint er det å kunne ha med Max på jobb. Jeg slapper automatisk bedre av når jeg har han i nærheten. Tipper det er flere småbarnsmødre som kjenner seg igjen i det ;)

Vel, nå skal vi pakke oss ut av døren og tusle ut til bassenget. Barna er klare for litt lek og morro, og jeg er klar for nye timer i solsteika. Titter innom senere :)

Ingen kommentarer: