søndag 12. juni 2016

Før/etter // Kjøkkenet

Kjøkkenet er vel blitt mitt favorittrom i huset. Jeg elsker det! Fargekombinasjonen, benkeplassen, kjøkkenvinduet - ja, hele pakka. Det har fått seg en skikkelig overhaling, i likhet med resten av huset. Nye gulv, vegger og tak med downlights. Jeg er blitt litt forelska faktisk, i dette rommet.

// før //

// etter //

Da jeg knipset bilder i stad lyste ettermiddagssola opp kjøkkenet, så bildene ble derfor ikke veldig gode, men dere ser jo allikevel hvordan det har blitt, og det er det viktigste. En ganske stor forandring. Kjøkkenet fra byggeåret 1985 trengtes å byttes ut for å si det sånn. Vi har valgt Bodbyn kjøkkeninredning fra Ikea, gulvet er pergo laminat i fargen grå eik og på veggene har vi smartpanel i eggehvit :)

Du kan også se bilder på min snapchatkonto; monix87.

4 kommentarer:

Bente Lill Stegali sa...

For et nydelig kjøkken du har fått deg Monica :) Dette vet jeg du har jobbet hardt i mot :D

Monica Jensen sa...

Tusen takk :) :)

Anonym sa...

Hvor er kjøkken benken fra? Og hva heter den? :)

Monica Jensen sa...

Kjøkkenbenken er også fra IKEA :) vi valgte den lyseste de hadde i eik :)