lørdag 25. juni 2016

la familia

Vi er vant til å bare være oss. Også i feriene. Vi trives med det. Så i går gikk vi ut for å spise, bare oss fem. Det er også lett å merke at resten av reisefølget vårt synes det er litt krevende med tre små gærninger rundt seg, så da fikk de også en frikveld. Veldig deilig synes jeg det er, når bare familien vår er samlet. 


Klokka er litt glemt her nede, så når ungene ville titte på biler og båter, ble det brått ganske sent, men middag måtte vi ha. Vi satte oss på en liten italiensk restaurant. Der ble det plutselig fullt av andre sultne gjester, så maten lot vente på seg. Mia og Teo kan være ganske tålmodige når vi er ute og spiser, ellers hadde vi aldri spist såpass ofte ute som vi gjør, men når klokka runder 21 på kvelden og magen er sulten, da tar tålmodigheten slutt. Mia skreik ut så ørene svei. Ikke i gråt, men i sinne. Alle øyne i restauranten var rettet mot oss. Det er så drømmesituasjon det. Hun fikk lov å sitte på gulvet ved mine føtter, med iphonen i hånden. Da ble det rolig, og jaggu ble maten vår servert noen sekunder senere. Krise avverget, mat i magen. Vi voksne slukte maten. Innså at det beste var å komme seg hjemover, og på veien hjem pludret Max i vognen, Mia sovnet i trilla si og Teo fortsatte å beundre bilene og båtene.. 

Alt i alt en veldig koselig kveld med familien. Glade barn (stort sett) og foreldre med lang tålmodighet som bare nøt tiden sammen som familie. Nå har tre av fem gått ned til bassenget og Max og jeg skal trille ned vi også. Det ble en veldig treig start på dagen i dag, noe som passet perfekt. Vi vurderer også en biltur til Gibraltar før hjemreise. Gjøre noe annet til en forandring. Når man reiser kun én uke vil man helst ligge ved bassenget/stranda dagen lang, men når man reiser i 10 dager eller mer får man lyst til andre ting også. Rastløsheten tar litt tak.. Vi får se hva det blir til :) Nå venter i hvertfall sol og lek i vannet. Gøy for unga. Gøy for oss ;) Vi snakkes!

1 kommentar:

Véronique sa...

Kjempe fine bilder av dere:) Teo har blitt utrolig stor gutt. Han kler hatt :)