søndag 5. juni 2016

Max // 05.06.2016

Heiii dere!


Vi landet på norsk jord fredag kveld klokken 18 etter en uke med palmesus på Kypros. Under to døgn før Max sin dåp. Jeg tror kjæresten fikk kjenne på at livet som alenepappa var mer hektisk enn han først trodde, for den to do-listen han hadde fått med ting som måtte ordnes før dåpen var ikke strøket av foråsiresånn. Om vi har hatt en hektisk helg? Jepp! Hagen var grodd igjen, så vi tok en shoppingrunde på Jula og fikk handlet alt av hageutstyr. De neste fire-fem timene brukte vi i hagen, før vi begynte å ordne i stand inne. Spiseplasser til 25 voksne og 10 barn skulle ordnes. La meg si det sånn; vi kom i mål med alt, maten ble nydelig, kakene var søte og gode, og stemningen var fin. Dåp ble det, med nærmeste familie og venner. Vi hadde dog aldri kommet i mål uten hjelp fra samtlige av våre godhjerta gjester (tusen takk), som bidro med baking, handling og heiarop ;) På menyen var det grillet svin indrefilet, elgkjøtt, hjemmelaget potetsalat, brokkolisalat, grønn salat, amandine poteter og saus. Godt og blandet, og det vikigste av alt; alle ble gode og mette :) 

Max sine faddere, foreldre og søsken (søsteren min Isabelle er også fadder, med hun står bak kamera)

Dåpsbarnet ble noe overstimulert, så han trakk seg raskt unna selskapet for å ta seg en cowboystrekk, i kjent 4-måneder-gammel-baby-stil. Fine gutten vår som vi er så uendelig stolte av! Dagen ble vellykket. Alle barna koste seg, herjet, griset og hadde det gøy. Topp stemning med andre ord. Mine barn sovnet i hvertfall som tre stener når det var leggetid :)


Nå er huset shinet før verdivurdering i morgen (blir gøy å se hvor mye huset har steget etter oppussing), og vi er klare for en ny uke. Den siste uken til Nicklas på jobb, før han går ut i ca 1 års pappapermisjon. En ny hverdag for familien KK. Det blir så bra! Nå skal jeg ta kvelden. Jeg tror krystallsyken har slått til meg igjen, så det går helt rundt for meg om dagen. Følelsen av å være på båt er rimelig tilstedeværende. Jeg skal derfor sette meg på sengekanten, kaste meg til hver side (øvelser fra legen) og håpe på en god natt. Vi snakkes plutselig, og da med noen glimt fra turen vår til Kypros. Nattinatt!

Ingen kommentarer: