lørdag 11. juni 2016

Trebarnsmora drar på seg partyskoa


Nå sitter jeg her, i huset vårt, helt alene. Det er en så rar følelse... Det å være helt alene hjemme når man alltid er vant til å ha lydene fra barna rundt seg. Energien deres. Smilene. Kjærligheten. Samtidig er det godt å kunne lene seg tilbake i sofaen med en kopp kaffe og blogge - midt på lyse dagen. Når hadde jeg tid til det sist? Det er ikke ofte. Da er det i såfall på gulvet, ved siden av Max som leker på babygymen sin. 

Vi skal ha barnevakt i natt. Teo er hos pappaen sin, Mia dro nettopp avgårde på teater med farmoren sin og senere i dag skal jeg levere Max hos mormoren sin. Herregud, så rart det skal bli. Vi skal nemlig ha ei litta innflyttingsfest og mor i huset skal ta på seg partyskoa for første gang på over ett år. Akkurat nå er jeg litt uggen. Jeg vet ikke om det er fordi jeg gleder meg eller gruer meg. Spent er jeg i hvertfall! Det er så trygt og godt å være her hjemme, med mine kjæreste. Nå skal jeg plutselig pynte meg, være sosial, ordne til fest, for så å dra ut senere. Snakk om kontrast. Jeg trenger denne kvelden. Vi trenger denne kvelden, sammen!

Så til det uendelige spørsmålet; hva skal jeg ha på meg? Selvom det er dritlenge til jeg fyller 30 år blir 29 om noen dager, føler jeg at jeg er kommet i en alder der jeg bør gå for en litt lengre variant når det kommer til kjoler og skjørt. Jeg har aldri vært typen som har gått utfordrende kledd på noen som helst måte, men brått følte jeg at den hvite blondeshortsen brått ble i korteste laget. Kaldt er det ute også. Du skjønner du begynner å bli gammel når du tenker fornuftig når du skal finne antrekk for å dra ut. Før tenkte jeg alltid; jeg fryser ikke når jeg drikker! Nye bukser har jeg ikke tatt meg bryet med å handle inn etter svangerskapet, da jeg fortsatt har et par kilo å gå på, men nå kan det være en aldri så liten speedshopping må til. Hva kler man på seg når man skal ut nå for tiden? Hilsen hu som har vært hjemme i over ett år ;)

God stemning skal det hvertfall bli. Reker og sprudler skal serveres, og så har vi kyllingvinger i backup til de som ikke liker reker. Helgardering! Vi får også storfint besøk helt fra Skien. Det blir en hyggelig kveld. Garantert! :)

Ingen kommentarer: