mandag 1. august 2016

Augustlykke

Velkommen August!


Hverdagen er offisielt i gang igjen etter nesten syv ukers sommerferie. Vi har storkost oss, men samtidig var vi vanvittig klare for hverdagen igjen. Rutiner, trening, hverdagskos, alenetid, jobb og alt som hører med. Barna er tilbake i barnehagen og på SFO, jeg jobber hjemmefra og Nicklas er i pappapermisjon med Max. Jeg tror vi har en fin tid foran oss :)

Jeg skulle gjerne tittet innom dere i løpet av sommerferien, men energien ble brukt til familien, akkurat slik det skal være. Vi har vært mye hjemme i år, og da må man holde barna i gang, ellers kan det fort bli konflikter. Jeg tok derfor et valg om å legge bort Mr.Mac i sommer, og det følte jeg var et veldig godt og riktig valg. Nå er jeg derimot tilbake igjen, og det føles også veldig godt :)

I skrivende stund sitter jeg nede på kontoret mitt og skal straks kaste meg over de siste månedene med regnskap. Altså... Hvis det er noe jeg kan sette fingeren på, som jeg ikke er spesielt fæn av når det kommer til jobben min, så er det det. Nå har jeg riktig nok en regnskapsfører, så det handler egentlig mest om å samle papirer og sende videre, men så er jeg også en smule kontrollfreak, så jeg liker å levere fra meg et ekstremt ryddig regnskap... Jeg får stjerne i boka fra regnskapsføreren da, vel og merke!

Uansett.. Håper dere har en like fin Mandag som meg, og at dere har hatt en trivelig sommerferie. Spent på å se om bloggen har blitt glemt i løpet av sommeren, eller om mange av mine faste lesere fortsatt tar turen innom :) Vi sees snart igjen!

Ingen kommentarer: