torsdag 18. august 2016

Back to school


I dag er det første skoledag etter en åtte uker lang sommerferie. Tenk at gutten vår plutselig er tredjeklassing. Det er sant som dem sier; tiden går raskere så fort de begynner på skolen. En ting er at han blir eldre, men en annen ting er at jeg også blir eldre.. Han nærmer seg åtte år, mens jeg føler meg ikke en dag eldre enn 21!

Denne sommeren har vi fått ladet opp batteriene våres til det fulle. Vi har også fått utfordret tålmodigheten vår, og lært oss nyttige knep når det kommer til mekling. Alt i alt en veldig fin sommer altså, men nå er vi veldig klare for høsten, rutiner og nye utfordringer. Det føler nok både store og små på. Vi har jo så mye gøy å se fram i mot alle sammen!

Første skoledag skal senere i dag feires med en tur på Tusenfryd. Teo er så heldig som har blitt invitert med av en kompis. Max og jeg skal straks ut døren og videre til to venninner av oss, Nicklas skal vel trene og Mia koser seg på ny avdeling i barnehagen. Jeg gruet meg sånn til det. Vesle lille jenta mi, ville hun være klar for storebarnavdelingen? I sommer har jeg sett en litt tøffere versjon av henne, og konkludert med at hun definitivt er klar. So far so good, det virker som hun stortrives, og godt er det for mammahjertet :)

Lag deg en fin dag!

1 kommentar:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Her begynte skolen på Mandag, og jeg må si at denne uken har vært deilig. Med rutiner og minimalt med søskenrivalisering fordi de får litt utløp på skolen :)

De to små er hjemme med meg, og i går gikk vi 6 km tur, og på tirsdag gikk vi tur. I dag er jeg så støl at i dag blir vi bare hjemme. Men mini har begynte å bli mer og mer oppmerksom og elsker å være ute å utforske :)