søndag 7. august 2016

For en helg!

For en helg!!

Vi har hatt kick off med teamet i helgen. Utrolig morsomt, faglig påfyll, masse inspirasjon og tips - men også full rulle dagen lang. Nå føler jeg meg rimelig slått ut. Jeg har jo lenge vært i ruge-og barselbobla. Jobbet har jeg, men jeg har ikke stukket nesa mi spesielt mye fram for å si det sånn. Denne helgen har jeg derimot blitt kastet ut i det igjen, og mestringsfølelsen har definitivt kommet krypende. Forelesning i går foran lederene i teamet og forelesning i dag for fullsatt sal. Det er virkelig utenfor komfortsonen, men selvom det er lenge siden sist, så er det fortsatt lettere nå enn før. Den personlige utviklingen som følger med gjør noe med deg... Det å gjennomføre noe som tidligere var et ikke-tema, det føles godt, til tross for at jeg er min egen største kritiker, og prøver å gå gjennom hva jeg sa, hva jeg burde sagt annereldes og hele den regla der. Glem det, Monica. Det er ikke alltid nøvendigvis hva man sier som betyr noe, men entusiasmen og gleden man sprer. I did it - og fornøyd er jeg med det!


Helgen har alt i alt vært helt topp. Ryggen derimot har kranglet mer enn noen gang. Hvertfall som jeg kan huske.. Man har jo en tendens til å fortrenge smerter. Det tapper meg selvsagt for energi, og hodet henger overhodet ikke med nå. Så etter to fullstappede fantastiske dager, er jeg klar for noen rolige dager. Det skal bli så godt. Jeg trenger å lade opp mellom slagene, og jeg er glad jeg får mulighet til det. For meg er det viktig å ta vare på helsa. Kjenne mine begrensninger og roe ned når kroppen trenger det. Rett og slett lytte på behovet mitt der og da. 

Håper dere har hatt en like fin helg som meg. Lag dere en fin start på uka i morgen :)

Ingen kommentarer: