tirsdag 30. august 2016

Gåsehud

Når jobben min gir meg gåsehud, mestringsfølelse og en vanvittig glede - da vet jeg at jeg har valgt rette jobb for meg. Jeg legger bak meg en helt fantastisk helg i Oslo. Success Days i Oslo Spektrum. Fantastiske forelesere, tid med de beste vennene/kollegaene, dansing til langt på natt og feiring av gode resultater. 

Å stå på scenen som Nr 1 Top Builder i hele Norge, på scenen i Oslo Spektrum, er noe for seg selv. Det første halve året av 2016 har vært mildt sagt hektisk. Fødsel, tre små barn, barseltid, salg av leilighet, huskjøp, renovering, flytting, barnedåp og full jobb. Det siste var vaglfritt, men jobben gir meg så mye, så jeg trenger den for å skape balanse i min sjel. Jeg tenkte derfor godt over hva målet mitt skulle være for første halvdel av 2016. Hva trigger meg? Hva kunne få meg til å gjøre jobben min, når jeg i stedet kunne kommet med et drøss av andre unnskyldninger? Jeg er glad i lister - og jeg er glad i vekst i min business. Jeg er glad i å hjelpe mennesker med å nå deres mål, og jeg er glad i å veilede mennesker slik at de kan få en høyere inntekt. En inntekt de fortjener. Det er dette top builder representerer. Jeg satte meg derfor et mål om å bli Top Builder nr 1 i Norge - og gjett hva? I did it. Et mål smaker ekstra godt når det har vært så klart og tydelig så lenge!


At Torun, min sponsor, ble nummer 2 - og Malene, min downline, ble nummer 3 - ja, det føler jeg sier mye om vårt team. Stolt av alle jeg får jobbe så tett med. Vi bygger opp noe stort sammen, og vi er med på å forandre hverdagen til så vanvittig mange mennesker. People with goals succeed because they know where they are going.

Takk for alle som var med å gjøre helgen så fantastisk. Alle fikk den annerkjennelsen de fortjener, og vi avsluttet lørdagskvelden med et forrykende show med Wallmans on tour. Helt perfekt! Gleder meg allerede til neste gang vi sees - som ikke er lenge til for mange av oss. Hellas, Costa Navarino, next!

Ingen kommentarer: