onsdag 10. august 2016

På tide å ta seg i nakken

Hverdagen var egentlig i gang hos oss igjen, men så inviterte pappa oss en tur på hytta, og da fant vi ut at ett døgn med fisking, krepsing, bading og roing var midt i blinken. Det ble ikke så mye bading, men det var innmari godt med et døgn på hytta for det. Primitivt og enkelt, men så avslappende og deilig. Vi elsker det stedet, selvom vi bruker det så alt alt for lite!


Jeg jobber med å komme meg til hektene igjen. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men kroppen krangler noe innmari for tiden. Det er med en stor lettelse jeg kan si at det er lenge siden sist jeg hadde så vondt. Nye runder hos akupunkturen må absolutt prioriteres. Det er ingen tvil om at jeg trenger å ta litt vare på meg selv igjen. Komme i gang med treningen på treningssenteret, bli sterkere igjen og ta meg skikkelig i nakken når det gjelder kostholdet. Hele meg skriker etter en endring, og den eneste som kan ta tak i det er meg selv. Føler jeg er ett skritt lenger på vei enn mange andre da, som ønsker en endring, men forventer at det skal skje av seg selv. Her har jeg et litt mer realistisk syn på det, og jeg har innsett at det må tas tak i nå, hvis jeg skal få det bedre. Kroppen er virkelig flott, som sier så tydelig ifra hvis den er i ubalanse. Jeg begynner å kjenne den ganske så godt nå!

I morgen er det tilbake igjen i barnehagen og sfo. Barna har godt av det, og det samme har vi. Nå kan vi for alvor legge sommeren bak oss, og glede oss over at høsten snart er på vei. Jeg kan riktig nok bare prate for meg selv, men jeg gleder meg i hvertfall ;)

Ingen kommentarer: