torsdag 25. august 2016

Planer som gir energi


Denne uka har jeg gledet meg til lenge! Det er rimelig ålreit å være meg om dagen altså. Jeg er i en god flow, energien er stigende og jeg koser meg glugg i hjel som hjemmeværende mamma og forretningskvinne (wow - det hørtes voksent ut). Denne uken har jeg unnet meg litt ekstra velvære, og det har vært godt. Samtidig har jeg jobbet ræva av meg, som er utrolig gøy og energigivende :)

Mindfullness stretching. Core. Lek. Møter. Planlegging. Kollegaer. Skype. Familietid. Frisør. Lunsj. Utfall. Telefonsamtaler. Barnelatter. Webinar. Presentasjoner. Babykos. Just you. Yoga. Venninner. Dette er noen stikkord som kan beskrive de siste dagene mine. Flotte dager!

Resten av uken blir like fin, og i helgen skal faktisk Nicklas og jeg ha et lite døgn barnefri. Det er ikke ofte. Da skal vi til Oslo, sove på hotell og ikke minst delta på et helt utrolig event i Oslo Spektrum. Som vi gleder oss! 

Med andre ord er dette en uke fullspekket med planer. Neste uke derimot blir en del roligere.. Og absolutt ingen planer, foruten om overtakelse til ny eier (leiligheten), er på timeplanen. Jeg skal nemlig gjennom en operasjon som jeg har sett fram til lenge (4 år for å være presis), og har derfor planer om å gjøre minst mulig. Det er godt å styre min egen tid, legge opp ukene akkurat slik de passer meg og mine, uten å måtte ta hensyn til arbeidstider eller en sjef. Det er frihet for meg. Jeg ville aldri hatt det noe annerledes!

1 kommentar:

Trine Lise Jacobsen sa...

Hørtes ut som flotte dager :) Jeg skal til frisøren i morgen :)