fredag 5. august 2016

That moment

Stockholm februar 2015

Jeg husker så godt da jeg signerte meg inn som selvstendig forhandler. Da hadde jeg drukket aleo vera en liten stund og merket en enorm forskjell, så først og fremst var jeg på jakt etter en løsning på hvordan jeg kunne få produktene til en rimeligere penge - for dette var noe familien min og jeg skulle drikke for alltid.

Jeg kjørte hjem til Torun, som er mammaen til en venninne, og også min sponsor/veileder den dag i dag. Der gikk vi gjennom en liten presentasjon, så jeg fikk litt mer utfyllende informasjon om selskapet Forever Living Products. Til slutt pratet vi om hva slags inntekt man kunne få hvis man gjorde jobben som krevdes. Jeg konkluderte raskt med at det var årsinntekter det var snakk om...

Dagen derpå var min "business in a box" bestilt inn, og solgt ut noen få timer senere igjen. Wow, flere hadde åpenbart behov for aloe vera. Så gøy! Med 90 dagers fornøydhetsgaranti på alle produktene våre var det ingen problem å selge dem ut. Jeg kunne jo trossalt tilby hverdagsprodukter av topp kvalitet, med fornøydhetsgaranti som sørger for at kunden alltid står igjen som en vinner. Fornøyd eller gratis. Jeg så raskt markedsbehovet og bestemte meg for å "go all in"!

Uansett - det var da jeg brått stusset over inntektene vi hadde snakket om kvelden i forveien. Var det årsinntekter, eller var det månedsinntekter....? Det kunne jo ikke være månedsinntekter, for i såfall kan man tjene langt mer på én måned enn hva jeg tjente i løpet av ett helt år. Nicklas klødde seg i hue, og det samme gjorde jeg. Dette kunne jo ikke stemme. Jeg tok en telefon til Torun, som bekreftet at det var månedsinntekter, men hun understrekte også at det var en hard jobb bak, og at ingenting kommer gratis.

Vel, ingen dævver av litt hard jobb, så jeg skrev mine mål ned i boka, med en dato, deltok på alle kurs jeg kunne delta på, leste meg opp om produktene og bransjen, bestemte meg for å "go pro" og satte i gang for fullt. Null unnskyldninger - det kommer man ingen vei med.

Nå, snart 3 år senere, har jeg aldri angret på valget jeg tok. Jeg har mange fornøyde kunder, som stadig kommer tilbake for mer, og jeg har fantastiske kollegaer som jeg er så heldig å få veilede, samarbeide med, lære av og lære til på daglig basis. Drømmejobben! Jeg har også fått erfare selv at det var faktisk månedsinntekter vi pratet om den sene høstkvelden i slutten av august for snart tre år siden... Ikke minst har jeg blitt mange minner og opplevelser rikere!

Ingen kommentarer: