onsdag 10. august 2016

Throwback

Snakk om throwback... En mørk himmel, sovende barn, akustisk chill musikk på spotify, macen i fanget og alenetid. Dette var livet mitt før. Kveld etter kveld. Faktisk så mye som 28 kvelder i måneden tilbrakte jeg sånn som dette, helt alene. I begynnelsen var det fryktelig ensomt og rart. Kanskje også på kanten til ubehagelig. Allikevel ble jeg fort vant til det, og begynte å sette pris på disse kveldene. Tiden til å tenke, bli kjent med meg selv på, og ikke minst skrive. Så kreativ jeg var i denne perioden av livet. Jeg satt kveld etter kveld og bare skrev. Det er rart å tenke tilbake på den tiden av livet!


I kveld spiller Nicklas håndballkamp, og selvom jeg priser meg lykkelig over at livet er helt annerledes i dag, så er det noe helt spesielt med slike kvelder. Innimellom er det utrolig godt å bare være meg, med musikken og tastaturet som eneste selskap. Det tar meg tilbake til tiden jeg var alenemor. En tid som har formet og påvirket meg så mye. En tid jeg aldri ønsker å glemme og som jeg aldri ville vært foruten!

I kveld hører jeg på sanger jeg så ofte hørte på før. Sanger som var meg. Jeg innser at jeg har latt meg bli litt for påvirket av Nicklas sin musikksmak med årene ;) Jeg må oftere sette på Incubus, Semisonic, Angus & Julia Stone og Minor Majority for eksempel.. Det er musikk som gjør noe med meg!

Ingen kommentarer: