mandag 1. august 2016

Vi teller ned...

For 1,5 år siden gikk Nicklas ned på et kne en tidlig julemorgen foran sengen. Jeg satt der med morraånde og tidenes tøtteste tryne og skjønte egentlig ikke hva som skjedde. Han så på meg med tårer i øynene og fikk ikke fram et ord. Jeg husker jeg tenkte; "Er det lov å si ja før han har spurt?", og da kom spørsmålet om jeg ville gifte meg med han. Svaret var selvsagt og uten tvil ja. Jeg hadde jo trossalt ventet litt på at han skulle få fingern ut ;)


Her om dagen fikk vi en bekreftelse fra Støtvig hotell, og den første regningen faller ned i postkassen vår allerede denne uka (wohoo). Nå ble det virkelig. Nå kan planleggingen for alvor begynne. Om ett år skal vi bli mann og kone. Herregud, så fint det skal bli! 


Jeg har alltid før sett for meg et lite bryllup med de aller nærmeste på en eksotisk strand, men så har jeg en mann som er litt mer tradisjonell enn som så, så først møttes vi på halvveien - kirkebryllup med festen på en strand. Etterhvert som tiden har gått har ønskene og planene endret seg. Kanskje jeg kjente på den lille prinsessa i magen som jeg ikke trodde eksisterte...? Så nå blir det et stort bryllup, med familie, nærmeste venner og kollegaer på Støtvig hotell, med vielsen i Rygge kirke. Jeg er så spent på hvordan det hele vil bli, men tryggheten min er at Støtvig er vant til å arrangere bryllup, det følger med bryllupsplanlegger i prisen og jeg vet at det meste blir ordnet i stand uten at jeg trenger å bli helt bridezilla og få stressangst, haha. Det eneste vi må vri hodene våres på er hvordan vi ønsker å gjøre det personlig, i vår stil. Jeg aner jo ikke hvordan et bryllup skal være eller hvor man skal starte... Men det viktigste er nå altså på plass; lokaler, kirke og fotograf. Presten sender jeg en mail til nå i kveld :)


Så, prosjekt:bryllup er offisielt i gang, og jeg gleder meg til å dele planleggingsfasen med dere. Datoen er 19.08.2017. Seks år etter at vi møttes for første gang!

Ingen kommentarer: