fredag 16. september 2016

50 spørsmål og svar


1. Hvor gammel er du om 5 år?
- Om 5 år er jeg 34 år.

2. Hvem har du tilbrakt minst 2 timer med i dag?
- Familien min. Vi tilbringer heldigvis godt over 2 timer sammen hver eneste dag.


3. Hvor høy er du?
- 170 cm.

4. Hvilken film så du sist?
- Jeg så en halvtime av den nye Istid-filmen med Mia på kino. Vi dro tidligere på grunn av 1. hun synes den var kjedelig og 2. hun synes den var skummel. Ellers var siste hele film jeg så "Freedom writers". Anbefales!

5. Hvem er den siste du ringte?
- Nicklas.


6. Hvem er den siste som ringte deg?
- Svigermor.

7. Hva står det i den siste smsen som er sendt til deg?
- "Ok :D" Det var fra en venninne som skulle farge håret mitt før avreise. Kjekt med en frisør rett borti gata :)

8. Liker du sms eller å ringe?
- Alltid sms. Er ikke spesielt fæn av å prate i telefonen.

9. Hva er ditt favorittsted?
- Oi, det er vanskelig. Jeg har steder der jeg finner roen og trives godt. Ett av dem er på hytta til Svigerfar på Jeløya. Vi pleier å tilbringe deler av sommerferien der hvert år, og det er alltid ferie med stor F. Ellers er London en favorittby. Jeg ELSKER London!

10. Hvilket sted vil du helst ikke være?
- Det er stort sett aldri hyggelig å være på legevakten eller sykehuset, med mindre det er i forbindelse med nye mirakler.

Her var jeg innlagt med brystbetennelse og blodforgiftning når Mia var fjorten dager gammel

11. Hvor mange søsken har du?
- En lillesøster på 23 år og en lillebror på 17. 

12. Hva er det siste bildet du tok på mobilen?
- Dette herlige bildet av glagutten vår, Max :)


13. Har du et kjæledyr?
- Nei, og vi kommer nok ikke til å ha noen med det første, siden Nicklas er allergisk mot omtrent alt. Ungene har hver sin pusekatt hjemme hos farmoren sin da; Anna og Gråtass :)

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?
- De gikk fra hverandre da jeg var 3 år.

15. Når sto du opp i dag?
- Jeg våknet ca klokka syv, men sto ikke opp før nærmere ni.

16. Hvor er du om 10 år?
- Da er jeg forhåpentligvis akkurat der jeg er i dag, men har bygget opp familieforetaket vårt til enda større høyder. Det er ikke mye jeg ville forandret på ved livet, men jeg håper vi vil være mange gode opplevelser rikere, noe jeg regner med at vi vil være :)

17. Potetgull eller godteri?
- Potetgull! Jeg er ikke spesielt glad i godteri.

18. Hvilket youtube klipp så du sist?
- Dette av Jayne Leach. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett det. 

19. Hva er din beste egenskap?
- Sånt er alltid så vanskelig å svare på, men jeg vet at jeg er omsorgsfull og hjelpsom. Forståelsesfull og ærlig er jeg også. Ellers er jeg opptatt av å humor i hverdagen og at man ikke skal ta seg selv så høytidelig. 

20. Hva er dine verste egenskaper?
- Jeg er veldig sta og ganske perfeksjonist. I tillegg er jeg min egen største kritiker. 

21. Hva har du på deg når du sover?
- Stort sett en truse.

22. Hvem ringer du til når du er sint?
- Da ringer jeg til Linda. Eventuelt Tina eller Eva. Det er alltid godt å ha gode venninner man kan tømme seg hos. Dette er selvsagt gjensidig.

23. Hva er den største prisen du har vunnet?
- Jeg har aldri vunnet noe som helst, men for meg har det vært ganske stort å oppnå alt jeg har oppnådd i jobben min. Det er ikke noe jeg har vunnet, men jobbet beinhardt for. Allikevel føles det ut som jeg har trukket vinnerloddet, for den jobbmuligheten jeg har fått er helt helt unik. En mulighet til å jobbe mindre for mer penger, og opparbeide seg en god uavhengig inntekt som man kan høste av i mange mange år. I tillegg er jobben utrolig givende på mange måter.

24. Hva er det rareste du har spist?
- Det rareste... Hva kvalifiseres som rart? Jeg pleide å ha sursild på matpakken min i barnehagen. Jeg tror ikke det er mange 3åringer som har det...

25. Har du piercing?
- Nope, ikke i øret engang.

26. Hva hører du på nå?
- Litt forskjellig musikk fra Sons of Anarchy faktisk. Alt for å slippe å høre på fotballkampen på tv, haha!

27. Favorittis?
- Jeg er ikke spesielt glad i is, men på en varm sommerdag er nok favoritten solo-is.

28. Favorittdessert?
- Sjokolademousse!

29. Kan du skifte olje på bilen din?
- Nei, men jeg kan fylle på olje, haha!

30. Liker du kaffe?
- Ja, men jeg foretrekker en liten skvett melk i. Det var noe jeg vendte meg til når jeg var gravid med Mia og ikke taklet svart kaffe.


31. Hva foretrekker du å drikke til frokost?
- Aloe vera, vann og kaffe, eller en god proteinsmoothie.


32. Når er Norge på sitt beste?
- Jeg elsker hver eneste årstid, men toppen på kransekaka er overgangen fra en årstid til en annen. Elsk!

33. Hva er ditt siste innkjøp?
- Denne uken har jeg handlet litt nytt til huset. Gardiner, sengetøy, puter..

34. Hva har du spist i dag?
- Blåbær, drukket en proteinsmoothie og spist et par biter med hjemmelaget pizza med spekeskinke og ruccolasalat. Barnas fredagsfavoritt!

35. Nevn en historisk person som interesserer deg. 
- Martin Luther King.


36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
- P3.

37. Vil du ha barn?
- Jeg har tre barn, så nå føles familien komplett for oss. Vi kjenner våre begrensninger og er superfornøyde med de tre barna vi har :)


38. Kan du noen andre språk enn norsk?
- Ja, jeg kan engelsk, og har vokst opp med en engelsk bestemor som aldri har pratet ordentlig norsk, men det er alltid uvant når jeg skal prate engelsk siden jeg prater det alt for sjelden. Heldigvis kommer jeg raskt inn i det når jeg først kaster meg ut i det. 

39. Sover du på en spesiell side?
- Ja, på venstre side. 


40. Foretrekker du havet eller basseng?
- Her kunne jeg godt sagt at jeg liker basseng best, men sannheten er at det er morsomst å bade i havet de få gangene jeg gjør det. Jeg er en landkrabbe ;)


41. Hva bruker du helst penger på?
- Nå sparer vi jo til bryllup, men ellers er jeg veldig glad i interiør. Spesielt nå som vi skaper et hjem i vårt nye hus.

42. Eier du dyrebare smykker?
- Jeg har noen ringer som er verdt mye, både i penger og betydning.


43. Hva er ditt favorittprogram på TV?
- Jeg ser jo nesten aldri på TV, men jeg pleier å se på Suits på torsdager. Min guilty pleasure!

44. Hva skal du gjøre i helgen?
- Være med familien, og så reiser jeg til Hellas tidlig søndag morgen.

45. Kan du stå på slalom?
- Ja, men det er sjelden jeg står nå. Før var jeg klingæren og kastet meg nedover de bratteste bakkene i vill fart. Kjempegøy! Med tiden har jeg blitt mer pysete altså. Kanskje lært meg hva konsekvenser er?

46. Hvordan imponerer man deg?
- Du imponerer meg stort ved å være positiv, ikke bry deg om hva andre tenker om deg og ved å jobbe for drømmene dine. Jeg liker også å prate med mennesker som har noe mellom øra, ellers kjeder jeg meg raskt.

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen?
- Ring ring-lyden på iphone, men stort sett står den på lydløst.

48. Fortell en ting leserne dine antakelig ikke vet om deg.
- Da jeg var liten hadde jeg en hemmelig drøm om å bli komiker. Jeg husker jeg holdt show for pappa og farmor flere ganger, og parodierte Fritjof (Øyvind Blunck), og de døde av latter hver gang. Jeg ble høy på livet etter hvert show, haha! Jeg ønsket også å bli politi, men hadde aldri troen på at jeg ville komme inn på politihøyskolen. Ellers har jeg alltid vært en drømmer, og visualisert meg voksenlivet fra jeg var ei lita jente. Mange av mine barndomsdrømmer har faktisk gått i oppfyllelse :)


49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
- iPaden til Mia.

50. Er du sosial?
- Både ja og nei. Når jeg først har kommet meg ut døren og er sammen med kjente, fremstår jeg nok som veldig sosial. Jeg er dog ikke glad i smalltalk, og er nok mer introvert enn hva folk kanskje tror. 


Ingen kommentarer: