fredag 30. september 2016

Det er da man vokser


Ambisjonene mine er store og målene er mange. Fremgang gir meg energi. Det gjør meg glad, og det sørger for at jeg har mer å yte på alle arenaer i livet. Samtidig vil det ikke si at hver dag er en lek og at alt er plankekjøring. Langt ifra. Jeg møter på utfordringer. Sånn er det når man driver sitt eget selskap. Man har måneder der ting går mer trått, og man har måneder der man må dra seg selv og de rundt seg opp. Samtidig er det det man vokser på - disse periodene som er litt tøffere, og jeg er hundre prosent sikker på at de periodene gjør meg til en enda bedre leder for teamet mitt. Det kan man se resultatene av nå. 

Flere har stanget hodet i veggen så lenge, ikke visst hva eller hvordan, men samtidig hatt så innmari store ambisjoner og en vilje av stål. Du vet de menneskene som aldri kommer til å gi opp, men det eneste dem trenger er litt ekstra veiledning? Det er de jeg har prioritert arbeidstiden min på den siste måneden, og endelig løsner det for dem. En etter en. Det er deilig å se at veiledningen jeg gir utgjør en forskjell hos kollegaene mine. Det er faktisk det aller aller beste ved denne jobben. Muligheten til å gjøre en forskjell. Ikke en forskjell som påvirker verden, men en forskjell som gjør så mye for den personen - og akkurat nå er det mer enn godt nok for meg :)

I dag er det månedsavslutning. Vanligvis deiser vi ned i sofakroken på fredagskvelden med en god film, men i kveld har jeg derimot huset for meg selv, noe som passer meg helt perfekt. Barna er riktig nok hjemme, men de sover forhåpentligvis. Nicklas skal til en kompis. Det vil si at jeg kan kose meg med jobb hele kvelden, uten avbrytelser. Det er så mye spennende som skjer. Mennesker som har satt seg store mål, og nærmer seg dem med stormskritt. De gjør jobben selv, men i sånne perioder er det godt å være tilgjengelig. Tilgjengelig for tips og råd, støtte eller bare et lite heiarop. Det er mye følelser involvert når man jobber mot et mål, for så å klare det. Er det et virkelig stort mål, så blir man full av adrenalin, samtidig som man blir totalt slått ut. Man kan le og grine om hverandre. En helt spesiell følelse, men den gir absolutt mersmak. Følelsen av mestring. Den er magisk!

Jeg er glad og takknemlig for at jeg kan kalle dette for jobben min. Jeg føler meg også utrolig priviligert som får lov å jobbe med så mange inspirerende mennesker, som alle er spesielle på hver sin måte. Sammen sørger vi for gode resultater, et spennende samarbeid og et fantastisk fellesskap. Det blir så mye mer enn en jobb. Det blir en livsstil. En reise. Og det handler om å nyte turen :)

Ingen kommentarer: