søndag 25. september 2016

Heeii fra meg


Jeg må bare beklage min noe sporadiske blogging det siste halve året. Jeg blogger når jeg klør i fingrene, og i kjent stil blir det oftere og oftere utover høsten og vinteren. Jeg savner dere nemlig - dere faste følgere som har fulgt meg i en årrekke. Hvis det er noen av dere igjen? :)

Jeg har nettopp lagt bak meg en fantastisk reise til Hellas, høsten har endelig veltet over Norge, flere interiørbiter faller på plass, jeg har kommet meg etter operasjonen og vi planlegger bryllup. I tillegg går businessen superbra, og jeg koser meg stort både som mamma til tre små og med jobb. Med andre ord har jeg mye på hjertet, mange ideer til innlegg og så mye jeg ønsker å dele med dere. Det gjelder bare å få det sortert og ned på "papiret". Jeg har jo ikke engang vist dere alle før-og etterbilder fra huset. Kom gjerne med forslag til hva dere ønsker å lese mer om. Litt inspirasjon og tips og ideer på veien er aldri feil. Jeg pleier å ha flust med ideer, men når jeg er til og fra dette bloggamet slik jeg har vært de siste månedene, er det alltid fint å høre litt tilbakemeldinger om hva dere vil lese mer av. Det gir meg motivasjon og en økt skrivelyst :)

I dag har vi forøvrig en særs rolig Søndag. En del av meg blir sinnsykt rastløs av slike dager, mens en annen del kjenner hvor godt man har av å ta livet med ro. Lade opp batteriene og faktisk kjenne litt på kjedsomheten. Håper dere har en stressfri Søndag også, og at alt står bra til ellers. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: