fredag 16. september 2016

Jentetur

Nå begynner jeg å kjenne på reisefeberen. For å være ærlig har jeg vært litt vimsete hele uken. Jeg har utsatt oppgaver og latt oppvasken flyte. Det er ganske ulikt meg altså. Jeg lever litt etter mottoet; "Det som kan gjøres i dag, kan du gjøre med én gang!" Det er helt åpenbart at jeg trenger en liten ferie. Noen dager til å bare være Monica. Kanskje jeg til og med gleder meg? Jepp, jeg begynner å kjenne det nå :)

Her skal vi bo; The Romanos - Costa Navarino

Om et par dager reiser jeg til Hellas. Fem dagers husmorsferie med en gjeng gode venninner og kollegaer. I denne anledningen blir både mannfolka og barna hjemme, så det er duket for å bli tidenes jentetur. Selvsagt med litt jobb og kursing sånn innimellom, men det er en del av ferien :) Jeg for min del gleder meg enormt til å ligge langflat ut på en solseng med en drink i hånda. Det er ikke slik ferier til sydligere strøk pleier å være for meg nemlig ;)


Litt blandede følelser har jeg så klart. Aldri før har jeg reist fra noen av bebisene mine. Det føles rart og vemodig, men samtidig har Nicklas hatt permisjon de siste månedene, og Max er veldig vant til å henge med pappaen sin på dagtid, så for han blir det ikke store forandringen. Det er verre for hu mor tenker jeg ;) Det blir ganske trist å susse barna god natt og hadet. Det er alltid det verste når man skal reise. Når man først har kommet seg ut døren er det så mye som skjer at man ikke rekker å føle like mye på savnet. Spent på hvordan det vil bli denne gangen, nå som jeg etterlater absolutt hele gjengen min hjemme, og ikke bare deler av den. Jeg tror dog at hodet mitt har godt av noen dager til å bare være meg.. Ikke tenke praktisk når jeg pakker, reise avgårde med kun en liten trillekoffert og en veske på skulderen, belage meg på kvelder med høye heler og kjoler og dager med bikini. Nei, jentetur høres ikke så aller verst ut. 


Aller mest er jeg takknemlig for at dette er en reise vi har fått påspandert av jobben, kun for å gjøre jobben vår. Takket være Forever får jeg oppleve så mye gøy, og jeg får inkludere mine nærmeste på det. Denne gangen tar jeg med meg en av mine beste venninner :)

Ingen kommentarer: