søndag 25. september 2016

Reisetips; Costa Navarino

Jeg har nettopp kommet hjem fra en fantastisk reise til Costa Navarino, som ligger på fastlandet til Hellas, ca fire timer fra Athen. Dette var en reise som går under navnet "Eagle retreat". En reise jeg kunne kvalifisere meg til fra mai 2015 til april 2016. En reise for to, med alt inkludert, betalt av verdens mest generøse selskap. Det morsomme var at jeg ikke var alene på denne reisen ;) Vi er ganske mange fra Norge, Skandinavia og resten av verden som har kvalifisert oss til akkurat denne reisen. Såpass mange at Forever måtte dele oss opp i tre ulike puljer. Er du fortsatt i tvil om network marketing fungerer? Ah, du skulle sett mulighetene gjennom mine øyne, og hadde aldri igjen følt på noen form for tvil. I stedet hadde du gjort det stikk motsatte, og grepet tak i muligheten og aldri sluppet taket igjen.


Uansett, denne reisen tok vi som en jentetur. Siden Nicklas fikk ta med en kompis og reise til Sør-Afrika i våres (også en reise betalt av Forever), var det nå min tur til å slå ut håret litt med venninner. Det var så himla godt, og svært etterlengtet! Noen dager til å bare være Monica. Verken kjæreste eller mamma. Man trenger slike avbrekk innimellom. Vi jobbet vanvittig mye på denne turen, men når jobben er en stor bidragsyter til et godt liv, så føles det ikke ut som jobb i det hele tatt. Spesielt ikke når den kan gjøres fra bassengkanten, solsenga eller nede ved det deilige varme havet. Vi lo mer enn noen andre i hele verden (ja, ganske sikker på det), pyntet oss hver kveld, slo ut håret et par kvelder, hentet utrolig mange tips og ny inspirasjon fra de beste forhandlerene i verden, og fikk kontakter i andre land, som for eksempel UK. Det kommer godt med når man allerede er i gang med å bygge business der :) Alt i alt en fantastisk reise som virkelig har skapt minner for livet!

Forever sparer ikke på noen ting. Jeg skulle ønske jeg kunne beskrive følelsen. Hvor gjennomført alt er, hvor godt man blir ivaretatt fra A til Å på disse reisene, hvor lukseriøst det er og hvilke flotte steder Forever inviterer oss til. Costa Navarino var intet unntak. Hotellomrodet var utrolig flott, restaurantene hadde ulike temaer (italiensk, japansk, gresk, etc) og alt var så innmari rent, flott og greskt - om jeg kan beskrive det sånn. Idyllisk, rett og slett. Rommene var utrolig store og fine. Vi alle sammen fikk utdelt hver vår suite. Enten så fikk man et rom med privat basseng eller så fikk man et rom med en fantastisk utsikt - vi fikk det sistnevnte, og satte stor pris på det, da vi mest sannsynlig ikke hadde tilbrakt så mye tid i bassenget uansett. Hadde det vært en kjærestetur hadde det nok vært litt annerledes. 


Har man litt ekstra å rutte med, så er dette absolutt et reisemål jeg anbefaler. Både som kjærestepar og småbarnsfamilie. Det var stive priser der generelt, men foruten om alkohol så fikk vi spise og drikke gratis til alle måltider. Dager jeg sent vil glemme. Disse reisene gir absolutt en ekstra fin gullkant på livet. Man får goder og opplevelser man ellers kanskje ikke hadde prioritert, og det setter man selvsagt pris på. Hard work pays off!

Ingen kommentarer: