torsdag 20. oktober 2016

En helt vanlig Torsdag

Dagene mine er ganske varierte, og denne uken har det blitt en del møter. Det er godt å komme seg ut å jobbe litt andre steder, samtidig så synes jeg det er helt herlig med hjemmekontor og få mulighet til å være tilgjengelig for familien samtidig som jeg er på jobb. I dag har jeg hatt møte her hjemme, og det er alltid veldig hyggelig. Tenne stearinlys, ordne i stand en enkel lunsj og få unna noen effektive arbeidstimer. 


Nicklas var sjeleglad som fikk noen timer barnefri og kunne dra på trening, mens jeg synes det var litt ekstra koselig å kombinere jobb med en baby-playdate. Tre små på neeesten samme alder. Max var i hundre. Det var ingen tvil om at det var stas å leke på gulvet med noen på hans egen størrelse. Man skulle tro at man ikke fikk gjort stort med tre små barn som selskap? Det var dog ikke et problem. Vi fikk spikret og lagt en konkret plan for tiden før jul, og det kiler litt i magen av å tenke på det. Det er så givende og gøy å høre om andre sine mål, og hjelpe dem med å legge en konkret plan som de selv føler er oppnåelig og realistisk å følge. Sånt blir det gode resultater av!


Nå skal barna i seng og huset ryddes. Det er helt utrolig, men vi har ei lita frøken på 3 år som er helt vilt god på å rote. Hun spør oss faktisk, om hun kan få lov å gå på rommet å rote. glad er hun i å slenge alt mulig rundt. Det verste er at hun leker/roter i absolutt alle rom i hele huset. I dag er intet unntak, så nå ser det ut som lynet har slått ned her. Senere i kveld skal vi lage god middag og sette på en film. Rett og slett lade batterier og kose oss på en helt vanlig torsdag. Akkurat nå gleder jeg meg som en unge på julaften til det. Små gleder som gjør så mye :)