tirsdag 25. oktober 2016

Favorittrommet


Er det ikke rart? Jeg har alltid drømt om å ha kjøkkenet som mitt favorittrom. Stedet der de gode samtalene kan skje over en kopp kaffe. Rommet som blir et naturlig sted for lekser eller litt formiddagsjobb. Slik har det blitt. Jeg elsker vårt nye kjøkken!

Fargekombinasjonene. Grå. Beige. Benkeplassen. Vinduet som vender ut mot hagen og gårdsplassen. Den enorme skapplassen. Krukkene fra Riviera Maison. Det shabby bordet fra Home and Cottage. Krystall-lysestakene. Ja, hver detalj faktisk. Det jeg dog har savnet er å gjøre rommet lunere, nå som det så raskt går mot mørkere tider. I går kom endelig roll-up gardinen på plass, og det ble med ett lunere. Her skal det nytes mange gode kopper kakao de neste månedene. Jeg tror jeg er litt forelska i dette rommet!

Vi trives så godt her. I dette huset. At det skulle føles som "hjemme" fra første natt hadde jeg aldri trodd, men alle har sklidd rett inn, og leiligheten har vi ikke savnet et eneste sekund :)

2 kommentarer:

Solveig Louise sa...

Du har det så fint hos deg! Misunner deg veldig!

Monica Jensen sa...

Tusen takk, vi har fått det akkurat sånn som vi ønsket :) Veldig glad for det :)