mandag 24. oktober 2016

Før/etter // Kjellerstuen

Åh, som vi har savnet å ha to stuer! Det er helt fantastisk nå som vi alle sammen har plass og mulighet for litt alenetid ved behov. Vi ikke sitte oppå hverandre med mindre vi ønsker det, og det er ganske befriende nå som vi er en familie på fem, der barna vokser i rekordfart ;)


Kjellerstuen var ganske mørk og trist, så det eneste som sto i hodet på oss var å få den lys. Skape et rom som barna ville bruke uten at vi nødvendigvis måtte sitte der med dem, også nå som de er yngre. Vi rev opp gulvet, rev taket, malte vegger, fjernet en gammel parafinovn (og har nå tettet pipa - mursteinene skal males hvite), la nytt gulv og tak, la varmekabler og downlights. Det ble et helt nytt rom, og vi er såå fornøyde!


Enda mangler det bilder på veggene og litt andre småting (for eksempel en større TV - barna må se på tv med kikkert nå). Jeg har flere tanker om bilder som skal opp på disse veggene. Blant annet et bilde vi har med håndavtrykkene til barna fra de var 11 måneder, men vi må bare vente på minstemann sine håndavtrykk først. Jeg tenkte også å bestille fødselstavler av barna som kan pryde veggene i dette rommet. Alt av møbler er fra Ikea, og trekket på alle puter kan taes av og vaskes, eller lett erstattes med nytt trekk om vi skulle ønske/trenge det. Det er nesten et must på et rom som hovedsakelig er forbeholdt barna. Forrige uke huset rommet fem gutter på overnattingsfest. Det var stor stas!

Ingen kommentarer: